SKUPŠTINA PLETERNIČKE UDRUGE: „Grbavica“ je sve stvorila svojim radom i novcem članova /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

PLETERNICA – Udruga za sport i rekreaciju “Grbavica” iz Pleternice održala je izbornu skupštinu na kojoj je Renato Brankovan izabran za predsjednika, Mario Karmišević dopredsjednika,Ivan Petković je tajnik,Tomislav Lombar blagajnik dok su Josip Glibo, Goran Brblić i Tomislav Vidaković članovi Izvršnog odbora, a Nadzorni odbor čine Mihael Bošnjak (predsjednik), te Vlado Crnković i Domagoj Lešković(članovi).

Skupštinu su pozdravili prvi predsjednik “Grbavice” Branko Polić i zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić.

Branko Polić se osvrnuo na prosinac 2001. godine kada su osnovali udrugu,kupili pola katastarskog jutra zemljišta,a već iduće godine još pola jutra zemlje.

-Platili samo zemljište 11 tisuća DEM ili u današnjem vremenu 18,6 tisuća €, sve smo uradili vlastitim novcem te, kasnije napravili igrališta,most,ljuljačke,posadili drveće,boćanu itd – istakao je Polić te poklonio udruzi pano sa fotografijama i zapisima iz toga vremena, a pozvao i ostale da nastavljaju na osnovu ovog osnivačkog panoa pisati daljnji rad udruge.

Zamjenik pleterničke gradonačelnice Domagoj Katić je rekao da grad podržava rad udruge, a poglavito onih koji su aktivni među koje spada i udruga „Grbavica“.

Prihvaćen je plana rada za 2018 godinu, a članovi udruge i gosti ostali su u druženju uz domjenak.

 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88