Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

SKUPŠTINA, PA DRUŽENJE: Kaptolački umirovljenici tradicionalno se okupili uz blagdan Duhova

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. Mirković

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. Mirković

Piše: Jelenko Topić
Tradicija da se uz blagdan Pedesetnice ili Duhova okupljaju članovi Matice umirovljenika općine Kaptol nastavljena je i ove godine. Nekoliko dana prije tog blagdana oni su održali godišnju skupštinu na kojoj su analizirali rad u protekloj godini, prihvatili izvješća i donijeli planove za predstojeće vremensko razdoblje.


Ta Matica broji oko 200 članova, a na okupljanju ih j bilo više od polovine.
-Proveli smo aktivnosti koje smo planirali, a slijedi nastavak takvog rada – kazao je u ovoj prigodi predsjednik kaptolačkih umirovljenika Ivan Ronta. Zahvalio se članovima na odazivu zajedničkom druženju.


-Imamo doista aktivnosti i na županijskoj razini, a početkom lipnja naše ekipe idu na državno sportsko natjecanje umirovljenika koje se održava u Dugoj Resi – kazao je pozdravljajući skup predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Slavko Glavaš. Na to natjecanje poći će 16 natjecatelja i tri pratitelja iz čelništva udruge.
Prije večere molitvu je poveo kaptolački župnik Mario Rašić ističući u toj prigodi da su najbitniji zajedništvo i sloga.
Tijekom druženja u veseloj atmosferi nastupila je glazbena grupa Gold izvodeći odabranu glazbu uključujući i onu za ples i vesela kola sudionika okupljanja.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.