Skupina lovaca se ponovo okupila na Požeškoj gori gdje su imali niz radnih akcija

Autor: Jelenko Topić

Nakon podulje stanke ponovo se okupila skupina članova Lovačkog društva Sveti Hubert iz Požege na druženju između Gradskih i Crkvenih Vrhovaca na Požeškoj gori. Tu posjeduju vlastito zemljište izvan tih naselja, a svojim sredstvima i dobrovoljnim radom izgradili nadstrešnicu i prateće sadržaje. Riječ je o lokaciji u blizini županijske prometnice Požega-Nova Kapela.

Sada ih se okupilo petnaestak zbog kišnog vremena, a od zadnjeg susreta oni su ogradili zemljište, te uredili okoliš uz nadstrešnicu.

Ovi se ljudi često okupljaju i na svojim druženjima, a nastavit će ovakvim akcijama kako bi izgradili i lovačku čeku s koje će s moći vidjeti šire područje Požeštine.

Pored toga zaljubljenici u streljaštvo zajedno sa ovim lovcima pripremaju izgradnju i opremanje prostora za upucavanje lovačkog i streljačkog naoružanja.

Ova okupljanja uz druženje oni često iskoriste za radne akcije tijekom kojih kose navedenu zemljišnu površine, te uređuju okoliš.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88