Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Škola plivanja u Požegi održat će se od 11. srpnja do 5. kolovoza - upisi su 09. i 10. srpnja na bazenu

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Škola plivanja u Požegi održat će se od 11. srpnja do 5. kolovoza - upisi su 09. i 10. srpnja na bazenu Požega.eu | Škola plivanja u Požegi održat će se od 11. srpnja do 5. kolovoza - upisi su 09. i 10. srpnja na bazenu

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Tradicionalna ljetna Škola plivanja Požeškog športskog saveza će se ove godine održati od 11. srpnja do 05. kolovoza. Obuka će se provoditi puna četiri tjedna odnosno svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka i to u tri termina (1. termin - od 9,00 do 10,00 sati, 2. termin - od 10,00 do 11,00 sati, 3. termin - od 11,00 do 12,00 sati). Svaka grupa polaznika radit će 60 minuta dnevno, sveukupno 20 sati = 20 radnih dana. 

Upisi će biti u subotu, 09. i u nedjelju 10. srpnja od 9,00 do 11,00 sati i od 17,00 do 19,00 sati na ulazu na Gradske bazene. U školu će se moći upisati djeca od najmanje 4 godine starosti. Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i svečana dodjela diploma polaznicima. Školu plivanja će voditi profesori kineziologije. Prošle godine u Školu plivanja Požeškog športskog saveza bilo je upisano 510 polaznika.

Svi detalji i informacije oko održavanja škole bit će poznati kroz nekoliko dana odnosno kada Izvršni odbor Požeškog športskog saveza donese sve potrebne odluke oko organizacije i provedbe ovogodišnje Škole plivanja.

Požeški športski savez se i ove godine prijavio na natječaj Ministrstva turizma i sporta u programu "Hrvatska pliva" sa svom potrebnom dokumentacijom, a cijena ovogodišnje Škole plivanja bit će objavljena početkom srpnja i ovisi o sredstvima koje će Savez dobiti za organizaciju. 

Ove godine Škola plivanja će se organizirati u nešto kasnijem terminu nego proteklih godina, a razlog je što će se od 27. lipnja do 08. srpnja organizirati Škola plivanja za djecu s intelektualnim teškoćama, a koju Požeški športski savez ove godine po prvi put organizira.

 Izvor: Požeški sportski savezOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo