Šimun Miletić novi predsjednik požeških vatrogasaca

Autor: DK

DSC_0037 (Small)POŽEGA – Dobrovoljno vatrogasno društvo Požega ukupno ima 137 članova od kojih su 124 muška člana i 13 ženskih. Sa vatrogasnim zvanjem je 114 članova koji se sustavno osposobljavaju i usavršavaju u raznim Programima.

Na Izbornoj skupštini članovi su birali novog predsjednika između dva kandidata, Šimuna Miletića, kojeg je kandidirao Upravni odbor DVD Požega i Kristijana Perkovića kojeg je predložilo 15 članova DVD-a.

Nakon tajnog glasanja za predsjednika DVD-a Požega imenovan je Šimun Miletić koji je dobio 64 glasa, od ukupno 90 nazočnih članova na Skupštini, a Kristijan Perković 26 glasova.

Na Skupštini su podnesena iscrpna izvješća o radu kao i financijska izvješća i financijski plan za tekuću godinu što je sve jednoglasno prihvaćeno.

Kao gosti odazvali su se i brojni gosti od kojih izdvajamo predstavnike gotovo svih DVD-a koji djeluju u Požeško-slavonskoj županiji te Ante Šolić u ime gradonačelnika Vedrana Neferovića i zamjenik župana Željko Jakopović. Ispred Državne uprave 112 nazočan je bio pročelnik   Područnog ureda Požega Slavko Marinac, a ispred  Vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije predsjednik Željko Petrović i zapovjednik Josip Ugrin te Javne vatrogasne postrojbe Požega Zdenko Mautner.

Mladim vatrogascima koji su se osposobljavali za određene specijalnosti zapovjednik Vatrogasne zajednice Josip Ugrin uručio je diplome.

Na izboru se na kraju zahvalio novoizabrani predsjednik DVD-a Požega Šimun Miletić iskazavši veliko zadovoljstvo na ukazanom povjerenju.

no images were found

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: