Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Šest turističkih zajednica dobiva za manifestacija sredstva od države u iznosu od 160 tisuća eura

PRIJE 3 DANA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Šest turističkih zajednica dobiva za manifestacija sredstva od države u iznosu od 160 tisuća eura Požega.eu | Šest turističkih zajednica dobiva za manifestacija sredstva od države u iznosu od 160 tisuća eura

PRIJE 3 DANA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Hrvatska turistička zajednica će u ovoj godini u skladu s Pravilnikom o kriterijima za dodjelu sredstava iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent dodjeljivati sredstva za projekte regionalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu.
Javni natječaj za dodjelu sredstava za projekte regionalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2024. godini bio je aktivan do kraja siječnja ove godine.
Prihvatljivi korisnici sredstava su regionalne turističke zajednice čiji je indeks turističke razvijenosti za 2022. godinu manji od 20 sukladno Metodologiji izračuna turističke razvijenosti Instituta za turizam, te je odluka donijeta prema odredbama Pravilnika o kriterijima za dodjelu sredstava iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent.
Na područje Požeško-slavonske županije će biti dodijeljeno 160,046 tisuća eura.
Turistička zajednica grada Kutjeva će za svoje vinske manifestacije dobiti 26,9 tisuća eura, zatim TZ grada Lipika 28,8 tisuća za projekt Terapeutska staza u funkciji razvoja zdravstvenog turizma, TZ grada Pakraca 27,9 tisuća za program Doživi Pakrac – razvoj destinacije kroz manifestacije, TZ grada Pleternice 24,1 tisuću eura za projekt Njezino Veličanstvo –Šokica faza 3, zatim TZ grada Požege za Zlatno ljeto tradicije također 24,1 tisuću, te TZ Zlatni Papuk 27,9 tisuća eura za provođenje projekta Outdoor na Zlatnom Papuku.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.