Servis i prodaja poljoprivredne mehanizacije bliži ratarima /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Tvrtka „Agronom“ iz Požege, jedan od najvećih prodavača poljoprivrednih strojeva, opreme i mehanizacije u našoj zemlji, otvorila je prigodnom svečanosti svoj Prodajno-servisni centar u Osječkoj ulici u Požegi(na lokaciji nekadašnjeg  auto-salona Dankić). Na taj način usluge potrebne poljoprvirednicima i svim drugim korisnicima ovakve opreme osjetno su približene što će im olakšati svakodnevne radne aktivnosti.

-Na površini od 650 četvornih metara imamo prodaju traktora, priključaka i mehanizacije za poljoprivredu, a slijedi otvaranje ovakvih objekata u Osijeku i Koprivnici kako bi pokrili ta područja – kazao je Darko Aračić, predsjednik uprave „Agronoma“, tvrtke koja obrađuje oko 600 hektara poljoprivrednih površina. Ovom prigodom prezentirani su novi proizvodi u oblasti mehanizacije, a u ovom centru zastupljeni su poznati svjetski proizvođači „Case ih“, „Steyer“ i drugi, kao i rezervni dijelovi za njihove proizvodne programe.

-Očekujemo rješenja od fondova ruralnog razvoja kako bi krenuo investicijski ciklus što bi zasigurno donijelo rast tržišta – ističe Aračić, koji je ovom prigodom predstavio svoje suradnike, odnosno rukovodeći tim „Agronoma“ koji čine Hrvoje Marjanović, član uprave, zatim Darko Marušinac, voditelj prodaje, Antonio Kopić, voditelj PSC Požega, Dražen Milić iz Osijeka, Josip Matanović iz Koprivnice, Berislav Landeka iz Mirkovaca kraj Vinkovaca, Miroslav Nekić iz Vrbanje pokraj Županje, Lidija Pilat iz Daruvara, Siniša Plivelić, voditelj servisa i Danijel Šćiran, voditelj prodaje rezervnih dijelova.

Ovdje je za kupovinu i opremanje objekta utrošeno više od 300 tisuća eura, a tvrtka ima godišnji promet od 10 milijuna eura bez PDV-a.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: