SDP predao liste: “Neki nisu smjeli potpisati našu kandidaturu pod utjecajem drugih stranačkih opcija”

Autor: D.K.

PLETERNICA – Nova, mlada lica u SDP-ovim redovima na području grada Pleternice predala su kanidacijske liste Izbornom povjerenstvu te ulaze u političku utrku na predstojećim lokalnim izborima.

Kandidat za gradonačelnika Pleternice je inženjer građevine Davor Alaber, a kandidati za njegove zamjenike su ekonomistica Ivana Đikić i uspješni poljoprivrednik Ivan Bobek. Nositelj liste za Gradsko vijeće je Mato Grgić, SDP-ov veteran na pleterničkoj političkoj sceni.

Njihova je želja da se transparentno upravlja gradskim proračunom i da se radi u interesu svih građana. Ističu da to do sada nije bio slučaj i da je dosadašnja vlast radila u interesu pojedinih skupina.

-Zahvaljujem našim sugrađanima što smo zajedno prikupili potpise za moju kandidaturu. Također napominjem da su nam pojedine osobe sa područja našega grada rekle da ne smiju potpisati našu kandidaturu, očito pod utjecajem pojedinaca drugih stranačkih opcija te je očito da još uvijek nisu spoznali da je Republika Hrvatska slobodna država te je u istoj Ustavom zagarantirana demokracija svakoga žitelja Lijepe naše. Kada postanem gradonačelnik raditi ću u interesu svih naših sugrađana te transparentno upravljati gradskim proračunom – rekao je Davor Alaber kandidat za pleterničkog gradonačelnika 

Ivan Bobek, uspješni poljoprivrednik naglašava kako je unutar Gradske kuće ili Poduzetničkog centra potrebno ustrojiti Poljoprivredni odjel koji bi bio na usluzi svim našim poljoprivrednicima. 

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Valentina Đikić ističe da se na području grada Pleternice mora poraditi na programima ostanka mladih ljudi.

-Svjedoci smo da nam svakodnevno odlaze mladi ljudi, a bez njih nam nema opstanka – dodala je Valentina Đikić.

Pleternički će SDP-ovci listu s imenima predstaviti kada sve to potvrdi Izborno povjerenstvo kojom će priliko predstaviti i svoj program. Pleternička politička scena nikad nije bila življa. Tko će biti gradonačelnik, doznat ćemo ubrzo, a ono što je sada gotovo sigurno jest da će u Gradskom vijeću biti vrlo teško imati većinu. 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot