Savjetodavna služba od sada i u Pleternici: “Cilj otvaranja ureda je približiti uslugu koju savjetodavci pružaju OPG-ovcima”

Autor: DK

PLETERNICA – Ravnatelj Savjetodavne službe Zdravko Tušek i gradonačelnica Pleternice potpisali su Ugovor o korištenju prostora i otvorili ured Savjetodavne službe u Pleternici. Otvaranje ureda Savjetodavne službe u Pleternici pozdravili su poljoprivrednici Pleternice i okolice.

-Pleternica je bila ponosni domaćin kolegija Savjetodavne službe koji je održan u konferencijskoj dvorani Tehnologijsko-inovacijskog centra s inkubatorom. Ovo je prvi kolegij ravnatelja Savjetodavne službe s pročelnicima Podružnica iz RH koji je održan izvan zagrebačkog ureda. Prilika je to bila i za još jedan veliki događaj za naš grad, otvaranje ureda Savjetodavne službe u Pleternici – rekla je gradonačelnica Jozić dodajući kako Pleternica ima više od 850 registriranih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, njih 250 ima i zaposlene tako da su naši poljoprivrednici sigurno veliki potencijal za naš grad.

-Otvaranjem ureda u Pleternici željeli smo im još više približiti uslugu koju oni pružaju i smanjiti troškove vezane za odlaske u urede u Kaptolu ili Požegi. Kao što je poznato Pleternica ima veliko gravitacijsko područje i sigurna sam da će usluge ureda koristiti i brojni OPG-i susjednih općina. Savjetodavnoj službi smo ponudili ured u inkubatoru i iz razloga jer je tamo smješten i naš Poduzetnički centar koji svoje usluge pruža istim tim poljoprivrednicima i vjerujem da ćemo u budućnosti svjedočiti izuzetnoj suradnji između Savjetodavne službe, naših poljoprivrednika i Poduzetničkog centra – zaključila je gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.

Ured je smješten u Pleterničkom inkubatoru (PLINK) koji se nalazi u industrijskoj zoni u Pleternici, ulica Ante Starčevića 35. Smješten je u prizemlju inkubatora, a za poljoprivrednike će raditi od 7:00 do 15:00 sati svaki radni dan. Kontakt telefon: 034 252 125.

Inkubator je mjesto susreta poduzetnika, obrtnika i obiteljskih gospodarstava, mjesto gdje se posebice poljoprivrednici educiraju, pišu im se projekti i savjetuje ih se o radu, rastu i razvoju. Upravo sinergija Poduzetničkog centra Pleternica, kao poduzetničke potporne institucije, te Savjetodavne službe rezultirat će novim projektima te razvojem ruralnog područja u cjelini.

 

 

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »