Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Sajam poljoprivredne mehanizacije bit će početkom lipnja u Osijeku

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Sajam poljoprivredne mehanizacije bit će početkom lipnja u Osijeku Požega.eu | Sajam poljoprivredne mehanizacije bit će početkom lipnja u Osijeku

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme sa sjedištem u Požegi priprema i ove godine svoju tradicionalnu sajamsku gospodarsku priredbu.

Sajam poljoprivredne mehanizacije koji se jednom godišnje održava na Sportskom aerodromu u Čepinu kod Osijeka. U organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH, ovo je prvi sajam u RH specijaliziran upravo za mehanizatore, no mogu se vidjeti i sjemenske kuće, proizvođači zaštitnih sredstava, gnojiva, ali i pogledati pokusna polja te demonstracije strojeva.

Jubilarni, 10. po redu FarmShow u Osijeku održat će se od 2. do 4. lipnja objavili su organizatori. Na već tradicionalnoj lokaciji, točnije na prostoru Sportske zračne luke Osijek u Čepinu posjetitelji će moći vidjeti traktore, priključke, strojeve te ostalu poljoprivrednu opremu.

Prošle se godine na površini od 13 tisuća četvornih metara predstavilo 37 izlagača, a pažnju je privukla i zanimljiva utrka traktora. John Deere 6215 R bio je najbrži traktor prošlogodišnjeg FarmShow-a.

Iako utrkivanje nije namjena ovih moćnih strojeva, posjetiteljima je bilo zanimljivo vidjeti ih kako se natječu koji će brže doći do cilja. To dokazuje i broj ljudi koji je prisustvovao ovom događaju na trećem, posljednjem danu ovog sajma u Osijeku. Podsjetimo, prošlogodišnji FarmShow bio je najveći do sada.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.