Ružičasti stol sa potpisima svjetske stolnoteniske elite – atrakcija za promociju požeških tenisača i njihovog grada

Autor: Jelenko Topić

Obilježavajući 70. godišnjice rada najpoznatiji svjetski proizvođač stolnoteniske opreme Butterfly iz Japana stavio je na aukciju svoj poznati ružičasti stol. Riječ je o zanimljivom stolu na kojemu su tijekom Svjetskog prvenstva u stolnom tenisu 2018. godine, a potom i sljedeći Butterfly profesionalci ostavili su svoje autograme na stolu i to: Timo Boll, Michael Maze, Jun Mizutani, Dimitrij Ovtcharov, Tomokazu Harimoto, Kristian Karlsson, Adrian Crisan, Kenta Matsudaira, Jonathan Groth, Wong Chungting, Bastian Steger, Omar Assar, Daniela Dodean, Elizabeta Samara, Andrej Gacina, Adina Diaconu, Gustavo Tsuboi, Anton Källberg, Dina Meshref, Ruwen Filus, Tiago Apolonia i drugi.

Stjecajem okolnosti nakon aukcije stol je dospio u Požegu unatoč nastojanjima da on ne napusti njemačko tlo, a i smješten je na katu dvorane Tomislav Pirc gdje igrači stolnoteniskog kluba Požege treniraju i igraju svoje prvenstvene susrete.

Sav prihod od aukcije ide za liječenje Parkinsonove bolesti što je pokrenuo hrvatsko-američki umjetnik snimanja, skladatelj, izvođač, producent i mirovni aktivist Nenad Bach s ciljem zaustavljanja progresije Parkinsona korištenjem stolnog tenisa kao oblika fizioterapije.

-U klubu djeluju sve uzrasne kategorije, koje imaju trenere, a redovito treniramo u skladu sa sadašnjim okolnostima – kaže nam predsjednik STK Požega Hrvoje Dujmović. Kako je poznato klub se natječe u najvišem rangu Super ligi koja okuplja 12 najboljih momčadi u državi.

Ružičasti stol Požežani sada koriste za promociju kluba i naravno grada jer se prilikom svih gostovanja ponajboljih domaćih tenisača u Požegi redovito slikaju uz njega i autograme svjetske teniske elite.

Uz njega su proteklih dana obilježili Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja poznat kao Dan ružičastih majica.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88