Ruža Tomašić: Koalicija „Spremni“ nudi promjene jer smo dotakli dno (foto)

Autor: Požega Portal

DSC_0261POŽEGA – Predsjednica Hrvatske konzervativne stranke gospođa Ruža Tomašić pohodila je Požegu predstavljajući program Koalicije „Spremni“ u kojoj su osim njezine strranke još Hrvatska stranka prava i Obiteljska stranka. Ona je boravila na posebno uređenom predizbornom štrandu ove koalicije najprije u Pleternici, te kasnije u Požegi gdje se zadržala sa članstvom i čelčniocima ove tri stranke(Branko Polić,Ivan Raič,Slavko Bošnjak i drugi) razmijenivši utiske iz kampanje, a potom je na gradskoj tržnici razgovarala sa prodavačima, ponajprije vlasnicima obiteljskih gospodarstava ovog kraja, kao i sa građanima.

Prilikom šetnje požeškim središnjim Trgom sv. Trojstva i gradskim ulicama pozdravljala se sa građanima, te sa njima srdačno popričala iznijevši svoje poglede na budućnost Lijepe naše.

-Lista broj 4 ima mlade i obrazovane ljude koji su se dokazali svojim poštrenjem, a na razini države očekujemo između 7 i 11 zastupničkih mandata – kazala je Tomašić i dodala da Hrvatskoj neophodno trebaju promjene jer smo dotaknuli dno. Kada je govorila o postizbornim koalicijama Ruža Tomašić je rekla da je ova koalicija bliža HDZ-u, no da će biti dosta uvjeta ukoliko dođe do dogovora. Posebno se osvrnula na Slavoniju jer ona ima i slavonskih korijena iz Velike Kopanice.

-Većinom je vladao HDZ, no Slavonija nije krenula naprijed, pa je očigledno da nisu znali nešto napraviti za tu lijepu regiju- istakla je gospođa Tomašić i ponovo istakla ljude na listama za dvije izborne jedinice te regije koji su mladi, obrazovani i spremni ostati u Slavoniji iako su imali prilike otići raditi u strane zemlje.

-Cilj je osigurati da mladi ljudi žive i rade u Domovini i tu osnivaju svoje obitelji, zatim da provedemo lustraciju udbaša, ali i svih onih koji su na bilo koji način oštetili RH, oslobodimo gospodarstvo birokratskih i poreznih okova,vratimo dostojanstvo braniteljima,zatražimo ratnu odštetu od agresora, zaštitimo obitelj kao temelj hrvatskog društva,zabranimo abortus, te osiguramo kvalitetne poticaje za obrtnike i poljoprivrednike,ali i ukinemo neodržive općine- poručila je biračima čelnica Koalicije „Spremni“ i HKS-a Ruža Tomašić.

no images were found

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: