Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Ruševačka udruga predstavlja se na velikom poslovnom skupu

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Ruševačka udruga predstavlja se na velikom poslovnom skupu Požega.eu | Ruševačka udruga predstavlja se na velikom poslovnom skupu

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

RUŠEVO - Udruga "Put-istina i život“" iz ovog sela čaglinskog kraja osnovana  u srpnju ove godine uskoro će po prvi puta predstaviti na jednom velikom i značajnom skupu na državnoj razini. Njeni ciljevi  su gospodarski razvoj, promicanje općeg dobra i svakog ljudskog bića kroz poticanje na ostanak i opstanak na području Čaglina, Požeške kotline i cijele Hrvatske.

Udruga će se od 6. do 8. studenog predstaviti na skupu „Meeting G2“ koji se održava u Zagrebu, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Organizatori su ministarstva, te brojne znanstvene i druge institucije naše države.

-To će nam biti prilika da iseljenim Hrvatima predstavimo ovaj kraj, uspostavimo kontakte s ljudima iz svih krajeva svijeta, a ako bude sreće, možda se dogovore i kakve investicije da stvari napokon krenu na bolje- ističu iz ove ruševačke udruge. Ona je inače uključena u razvojni projekt „Golden Valey Croatia“ kojega je pokrenuo danski poslovni čovjek hrvatskih korijena Kruno Kaić(rođen u Trenkovu) s ciljem unapređenja gospodarstva, turizma, ekološke proizvodnje, te povezivanja sa stranim biznismenima i ulagačima.

Organizatori velikog zagrebačkog skupa tvrde da im je misija povezati Hrvate iz svijeta s Hrvatima i poslovnim mogućnostima u Hrvatskoj putem internetske i osobne praktične razmjene znanja te društvenog umrežavanja, a vizija  budućnost u kojoj će mogućnosti, prilike i snovi poslovanja s domovinom ili u njoj pokrenuti novo razdoblje hrvatskoga gospodarskog razvoja, rasta i produktivnosti. /Foto: Ilustracija, arhiva, pozega.eu/

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.