Rukometni spektakl u Požegi, derbi RK Požega-RK Koprivnica

Autor: R.K.

1601331_595144780562100_1353523834_nRK Požega i RK Koprivnica odlično su odigrali jesenski dio, zbog čega bi ovoj utakmici mogli dati epitet malog derbija. Nakon 11. kola RK Požega je  završila na četvrtom, a RK Koprivnica na trećem mjestu sa samo bodom prednosti. Vodeća RK Ivančica ima dva boda prednosti nad Požegom, ništa značajno i nedostižno. Vjerojatno će se i to promijeniti već nakon ovoga prvoga kola jesenskog dijela.
U prvom kolu u Koprivnici utakmica je završila pobjedom domaćina 29:25 (12:12). Požega je i tamo imala priliku za nešto više, ali je nije iskoristila.
U pauzi  se u Požegu iz Sesveta vratio Karlo Grgurić. Iz kluba je jedino otišao Damjan Koppi, i to u Brod koji je sastavio vrlo dobru ekipu za nastavak prvenstva.
Samo za podsjećanje, ukoliko ste zaboravili pojedinosti o jesenskom dijelu. Kao što smo spomenuli, Požega je zauzela četvrto mjesto za zaostatkom od dva boda za vodećom Ivančicom. Drugo plasirano Borovo, kao i Koprivnica bježe im samo za bod. Ostvarili su sedam pobjeda, pretrpjeli tri poraza, a jednu utakmicu odigrali bez pobjednika. Najbolji strijelac bio je Marko Nekić sa 74, dok ga je u stopu pratio Marko Didić pa 71 postignutim golom.

Utakmica se igra u subotu 15.02. u 18:00 sati u SD Grabrik. Suci utakmice biti će Dalibor Feletar i Igor Rendulić, a nadzornik Milan Obradović.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića