Ronko prvi predao kandidacijske liste za predstojeće lokalne izbore

Autor: D.K.

POŽEGA – Županijska izborna komisija za Požeško-slavonsku županiju i Gradska izborna komisija za grad Požegu ima pune ruke posla. Dok smo zatekli brojne kandidate koji će biti na izbornim listama kako ovjeravaju Očitovanja taj posao su već odradili požeški i požeško-slavonski SDP-ovci koji su prvi došli predati svoje kandidacijske liste. 

Predsjednik požeško-slavonskog SDP-a i kandidat za požeškog grdonačelnika Zdravko Ronko predao je kadidacijske liste i svu potrebitu dokumentaciju za požeško-slavonskog župana, njegove zamjenike te članove Županijske skupštine. Predsjednik požekog SDP-a prim.dr.sc. Marijan Cesarik predao kandidacijske liste za požeškog gradonačelnika, njegove zamjenike i članove Gradskog vijeća.

U Županijskom izbornom povjerenstvu dozanjemo da je SDP prvi predao kandidacijske liste na kojima su isključivo članovi te stranke. Dakle, SDP na predstojeće izbore u Požeško-slavonskoj županiji izlazi na izbore sam sa svojim kandiatima, s nikim ne koaliraju.

Zanimalo nas je kako to da je SDP prvi predao kanidacijske liste za Požeško-slavonsku županju i grad Požegu, što je Ronko smatrao sasvim normalnim slijedom jer je kod njih kako je rekao već davno bilo sve, što se tiče kandidata i članova u vijeću odnosno skupštini bilo riješeno i poznato.  

-Kao što ste vidjeli mi smo danas predali kandidacijske liste za predstojeće lokalne izbore. Liste smo imali složene još prije Nove Godine. Poptise smo prikupili već u prva dva dana i to dvostruko više od zakonske obveze. Ja sutra moram biti u Saboru na sjednici. Prosto ne vidim razloga zbog čega mi liste ne bi predali danas i to u čast 1.svibnja, praznika onih koji žive od svog rada – kratko nam je prokmentirao Zadravko Ronko predsjednik požeško-slavonskog SDP-a i kanidat za požeškog gradonačelnika.

Ovih se dana, od srijede, kako doznajemo, očekuje predaja kandidacijskih lista od drugih stranaka i nezavisnih lista koje ćemo također nastojati medijski popratiti.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek