Ronilački klub Požega nastavlja s osnaživanjem članstva: Pet novih kandidata položilo za ronioce prve kategorije

Autor: D.K.

Završena je obuka za još pet novih kandidata koji su osposobljeni za ronioce prve kategorije i postali članovi Ronilačkog kluba Požega. Obuka je održana u Ronilačkom centru Kostrena gdje su novi članovi Mihael Čakalić, Marijan Matić, Goran i Fran Josipović te Dalibor Ivanović položili svoj prvi ispit.

-Naš požeški instruktor osposobio je nove kandidate za ronioce prve kategorije, znači ronilac s jednom zvjezdicom. To je druga generacija naših, požeških ronilaca i nadam se da ćemo još jedan do dva tečaja uspjeti napraviti do kraja ljeta, sve ovisi o vremenskim prilikama jer radimo na bazenu, a završni uron je u moru, pa tko želi neka nam se javi – rekao je Boris Knez, predsjednik Ronilačkog kluba Požega.

Svoje utiske nakon uspješno završenog tečaja nisu krili niti polaznici.

-To je uvijek bilo zanimljivo, nešto drugačije nego što smo mi navikli u Slavoniji i kad smo utvrdili da imamo Klub u Požegi, sin je već jedno vrijeme ronio na bazenima i nagovorio je i mene da se priključim. Ovo je jedno super iskustvo i drago mi je da smo to položili – rekao je Goran Josipović.

Dalibor Ivanović ističe zadovoljstvo i položenim ispitom ali i činjenicom da Ronilački klub Požega postaje klub s još više članova koji želi da se to dalje tako nastavi.

Svi kandidati su oduševljeni uronom do 20 metara, vježbama koje su izvodili kako u bazenu, tako i u moru te činjenici da su uspješno položili prvi ispit i da nastavljaju aktivnije raditi u klubu.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot