Romkinja im ušla u spavaću sobu, roditelji prestrašeni: „Da je supruga slučajno bila u kuhinji, moje bebe sada ne bi bilo, ostao bi prazan krevetić!“

Autor: D.K.

PLETERNICA – „Čuvajte svoju djecu i na trenutak ih ne ostavljajte same. Ne ostavljajte ni otključanu kuću!!!“ – apel je roditelja s pleterničkog kraja koji su sinoć doživjeli neugodnu i pomalo zastrašujuću situaciju.

Njima je, naime, oko 20:25 minuta u kuću ušla nepoznata ženska osoba, koja, prema svemu sudeći, nije imala poštene namjere.

– Bila je to Romkinja crne duge kose u crnoj vesti, crnoj dugoj suknji i u sjajnim papučama. Sitnije je građe, ima između 20 i 30 godina. Ciljano je ušla u spavaću sobu u kojoj je u tom trenutku supruga uspavljivala našu 6-mjesečnu bebu. Kada ih je ugledala na krevetu, tiho je izišla – prepričava otac bebe za čiju se sigurnost nakon ovog događaja itekako boji.

On je u tom trenutku bio u trgovini. Kaže da iz kuće i dvorišnih zgrada, kao i širom otvorene garaže ništa nije nestalo pa s razlogom sumnjaju da je upravo došla u njihovu kuću kako bi odnijela njihovo dijete.

– Da je supruga slučajno bila u kuhinji, moje bebe sada ne bi bilo. Ostao bi prazan krevetić. Shvatite ovo ozbiljno! Nije šala! – poručuje otac.

O svemu je obavijestio policiju kojoj je iznio detalje ovog za njih zastrašujućeg događaja.

 

Foto:Ilustracija

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: