Rodio se sin: Nastavlja se Bošnjakova loza, fešta trajala do sitnih sati /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

BUK – Odazivamo se na različite pozive i popratimo interesantna događanja. Tako smo učinili i ovaj put, odazvali smo se na poziv Bože Bošnjaka dugogodišnjeg vlasnika BIZ mljekare iz Buka koji je dobio unuka Lovru koji nastavlja lozu Bošnjakovih.

Njegov sin Željko, kao jedina muška glava u Božinoj obitelji prvo je dobio curicu, a sad dječaka. Iz tog razloga bila je nesvakidašnja fešta na koju su se odazvali brojni njihovim prijatelji i rodbina. Pjevalo se igralo i plesalo do sitnih sati. Kažu prijatelji ove nadasve gostoprimljive obitelji: “Rodio se nasljednik”.

Željko je doveo i glazbu, na stolu su se, kao i uvijek u obitelji Bošnjak, našla dobra jela, a ni kapljice za zaliti nije nedostajalo.

Kćeri su miljenice, a sinovi nastavljaju lozu, tako je to u našem narodu. No, da ne bude zabune, slavilo se kod Željka jednako i prije pet godina kada je na svijet došla djevojčica, tatina mezimica koja jedva čeka da brat dođe kući.

Tata Željko “propisno” je zalio rođenje sina, a ni djed Božo kao i baka Zorka nisu skidali osmijeh s lica. Sin ili kćer, njima je ipak svejedno i kažu nam: “Samo nek je dijete živo i zdravo!”.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88