Rođena Požežanka Vesna Pisarović osebujnim glasom puni dvorane, a nakon Jadrana dolazi u Osijek

Autor: Jelenko Topić

Glazbenica Vesna Pisarović, rođena u Požegi, koja kao magnet privlači publiku svih generacija, gdje god se pojavi, nastavlja u radnom ritmu.

Rasprodane dvije večeri zaredom splitski klub Zenta, bio je pretijesan za sve željne njenih bezvremenskih pjesama, a ona sama, nakon kratkog, ali zasluženog odmora, priprema se za nove nastupe.

Već sada je ogromno zanimanje za predstojeće koncerte  21. Travnja u Primoštenu da bi krajem mjeseca točnije 27. Travnja uslijedio njen nastup u Osijeku tj. u dvorani Gradski vrt. Što se bliže ovi datumi ulaznica je sve manje.

Oni koji su pohodili jedan od Vesninih nedavnih koncerata, znaju kako se atmosfera koja na njima vlada, teško može opisati riječima.

Energična masa, koja euforično pjeva i pleše, a kretanja i prilazak pozornici gotovo su nemoguća misija, tek su mali djelić onoga što očekuje brojne posjetitelje. Sa druge strane, Vesna se publici odužuje na savršen način. Stručnjaci tvrde da Vesna  nikada nije izgledala i zvučala bolje, samouvjerenije i nasmijanije, a kada zapjeva ‘Da znaš’, Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’, ‘show’ je zagarantiran. Sve to obožavatelji prepoznaju i cijene, pa su ulaznice za njene koncertne prava dragocjenost

Komentiraj:

blank