ROCK KAMP POLJANSKA: Sve više posjetitelja ljubitelja dobrog starog zvuka, a likovne umjetnine idu u dobrotvorne svrhe /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

blankPOLJANSKA – Sve više poklonika dobre stare rock glazbe okuplja se svake godine u ovom podpapučkom selu gdje je  u dvorištu Društvenog doma održan tradicionalni „Rock kamp Poljanska 2017.“ sa  niz zanimljivosti i iznenađenja. Ovime se nastavlja tradicija organiziranja ovakvih priredbi u veličkom kraju.

Pokrovitelj priredbe je Turistička zajednica općine Velika, a potporu su dali brojni sponzori, kao i dio medija požeškog kraja.

Glazbeni izvođači su, kako je najavljeno, bili požeški rockeri i to skupina „Ritam band“ u kojoj je dosta vrsnih glazbenika, te sastav „Dark ages“ koji svira u posebnim prigodama izvodeći repertoar koji se rijetko može učiti na svirkama uživo! Oni su se predstavili rock glazbom sa prostora bivše države, kao i odabranim svjetskim rock skladbama.Ulaz je bio slobodan.

Tu je upriličena i likovna radionica gdje je deset umjetnika izrađivalo umjetnine od gline koje će se naklon pečenja izložiti na posebnoj izložbi, a organizator Rock kampa Anđelko Ledić najavljuje da će se prodajom tih predmeta prikupiti novac za humanitarnu namjenu.

Tu je bila dobra gastronomska ponuda odabranih specijaliteta na otvorenom prostoru, kao i obilje pića i napitaka rashlađenih za sparne ljetne večeri. Svake godine ovdje se okuplja sve više poklonika ove vrste glazbe što je zasigurno poticaj organizatorima za slijedeće rock priredbe na ovim prostorima.

/Foto: D. Mirković/

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića