Uz riblji paprikaš i šarana na rašljama zahvalili se pomagačima /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

TRENKOVO – Sportsko ribolovno društvo „Veličanka“ iz Velike na svome je ribnjaku pokraj Trenkova upriličilo tradicionalno peto druženje svojih članova i gostiju uoči Uskrsnih blagdana. Okupilo ih se pedesetak, a među njima su bili načelnici općina Velika Vlado Boban, zatim Jakšića Ivica Kovačević sa zamjenikom Milom Barišićem, Kaptola Mile Pavičić i Brestovca Zdravko Mandić.

-Želimo se i na ovaj način odužiti ljudima koji su nam tijekom godine pomagali u radu tako da smo dogradili našu ribičku kuću, te uredili unutrašnjost i dijelom okoliš- kazao nam je predsjednik „Veličanke“ Vjekoslav Bajić i dodao da su uložili dosta vlastitih sredstava i truda članova kroz radne akcije, a potporu im među ostalima je dala Stolarija Rončević iz Trenkova.

Ovo društvo sa oko stotinu članova jedno je od najmasovnijih u Požeško-slavonskoj županiji, a u svome radu naglasak daju na poribljavanje svoga  ribnjaka na kojemu se često organiziraju različita natjecanja ribiča „Veličanke“ i drugih društava ovoga kraja.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: