Ribići mole za pomoć: Ostali smo bez krova, trebamo salonit ploče i radnu snagu /FOTO/

Autor: DK

EMINOVCI – Nakon jučerašnjeg nevremena, koje je između ostalih mjesta zahvatilo i Eminovce, o čemu smo pisali, zbraja se šteta. Olujno nevrijeme nanijelo je štetu i ribičima i to na objektu u Eminovcima na kojem im je vjetar odnio krov.

-Pozivamo sve članove ribolovnog društva koji mogu pomoći da se jave na ribnjak radi pomoći u raščišćavanju. Trebamo 30 salonitnih ploča – napisao je na svom Facebook statusu Mile Beslic.

Doznajemo kako će u svojim mogućnostima u saniranju štete pomoći i općina Jakšić. U razmjere štete uvjerio se općinski načelnik Ivica Kovačević kojeg smo odmah nakon nevremena zatekli kako obilazi pogođena područja nevremenom.

-Očekujem da se ribiči službeno obrate za pomoć kako bismo mogli sve staviti u proceduru. Uvijek smo u svojim proračunskim mogućnostima pomagali svima onima koji su u potrebi. Dakako da ćemo pomoći i ribičima koji imaju svoj objekt u Eminovcima koji je na području općine Jakšić – rekao je Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić.

Saniranje štete na krovištu potrebno je u što kraćem roku jer svaka padalina, koje je bilo i danas, nanosi dodatna oštećenja na objektu.

/Foto: D.K. i M.B./

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: