Ribarska večer u Vetovu uz prijenos utakmice, Žute dunje i Zvona, te riblje specijalitete

Autor: Jelenko Topić

PUTEM VIDEO ZIDA IZMEĐU SVIRKE TAMBURAŠA POSJETITEKLJI ĆE GLEDATI OGLED RUSIJA-HRVASKA

VETOVO – Zbog nogometne utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva Rusija- Hrvatska organizatori gastronomske-turističke priredbe Ribarska večer u subotu 7. srpnja na Trgu sv. Vinka u Vetovu pripremaju nova iznenađenja tako da će to biti jedna ugodna večer na kojoj će uistinu biti za svakoga ponešto.

Pokrovitelji su Požeško-slavonska županija i grad Kutjevo, a organizator Sportsko ribolovno društvo Matiševac, koje najavljuje početak priredbe u središtu toga sela od 17 sati.

Vetovci pripremaju veliki video zid kako bi posjetitelji priredbe između nastupa dva poznata tamburaška sustava mogli pratiti nogometni okršaj Rusa i Hrvata.

-Od 18 sati svirat će tamburaški sastav Žute dunje iz Cernika, te nakon utakmice đakovačka Zvona  što potvrđuje da će zabave biti napretek, riblje specijalitete(fiš paprikaš, šaran na rašljama, ali i jela sa roštilja) pripremat će osoblje restorana Ribarska kuća iz Lukača, a ponudu svih pića imat će caffe bar Zeus iz Vetova – kaže  tajnik Matiševca Ivan Marinclin dodajući da će i ove godine ulaz na priredbu biti besplatan. Ribiči uz pomoć ostalih vetovačkih udruga ponajprije vinara Veteri castra, vatrogasaca, NK Kamen, Lovačkog društva Vranovac i drugih pripremaju veliki šator za koji će moći primiti više od 500 posjetitelja.

Toga dana u Vetovu će biti i više pratećih priredbi. Nogometaši će igrati prijateljski susret veterana sa NK Vallis Aurea, lovci će imati turnir u gađanju glinenih golubova, bit će i streličarski turnir  itd.

Foto: Ilustracija, pozega.eu

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: