Ribarnica Panona Mare otvorila vrata na požeškoj tržnici /FOTO/

Autor: D.K.

Nakon što je komunalac Požega preuredio prostor u sklopu gradske tržnice na trgu svetog trojstva s ulazom iz ulice Vučjak otvorena je ribarnica Panona Mare PP Orahovica čime je poboljšana ponuda domaćih proizvoda.

-Ovaj grad zaslužuje ribarnicu sa ponudom svježe i žive slatkovodne ribe kao što su šaran, tostolobik, amur, som i pastrva iz vlastitog uzgoja sa osam ribnjaka ukupne površine 4000 četvornih metara diljem zemlje, te morske ribe među kojom je brancin, orada i drugo –  kazao je Josip Gabrić, voditelj ribarnice. Dodao je da imaju i ponudu zamrznute ribe i proizvoda iz vlastite prerade, a tu će raditi jedna djelatnica dok će u vrijeme povećanog zanimanja za ove proizvode doći pojačanja.

-Prvi je ovo u nizu pomaka koje činimo na gradskoj tržnici, slijedi uređenje prostora i otvaranje mesnice Mesoprerade iz Slatine, zatim točionice vina i drugih sadržaja – naglasio je direktor Komunalca Požega Josip Vitez, te dodao da je cilj da domaći proizvođači mogu plasirati svoje proizvode.

Tijekom otvaranja ribarnice Katica Petkov, voditeljica marketinga PP Orahovica priredila je  sudionicima i građanima degustaciju niz delicija od  ribe. Svakog utorka su najavili  deset posto popusta za umirovljenike.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88