Restoran Zlatni lug među 100 vodećih hrvatskih restorana 2018. godine: “Zasluga za prestižno priznanje pripada obitelji Pandžić ali i svim zaposlenicima”

Autor: DK

Veliko je to priznanje biti uvršten među 100 vodećih hrvatskih restorana na razini Republike Hrvatske. Dobiti tako prestižno priznanje u veoma jakoj konkurenciji samo je potvrda kvalitetnog i predanog rada obitelji Pandžić za koju bi se moglo reći da uz ulaganje u kvalitetu restoranske usluge kontinuirano ulaže i u druge turističke potencijale bez kojih nije moguće biti među najboljima.

Hvalevrijedno priznanje da je među 100 najboljih primio je u Rijeci voditelj poslovanja Zlatnog luga Leo Pandžić, što je sve budnim okom pratio začetnik tog cijelog kompleksa Thomas Heinz Pandžić. Poznavajući nastojanja obitelji Pandžić dobiveno priznanje im je poticaj da još dignu koju ljestvicu više u gastro ponudi za što već do sada, a tako će biti i u buduće, zasluge ima samozatajno i vrijedno osoblje, od pomoćnog do glavnog kuhara, konobara i svih drugih koji su vezani za to poslovanje kako bi uspješnost bila na visokoj razini.

Oni bolji poznavatelji i svi koji redovno posjećuju kompleks, destinaciju, Zlatnog luga veoma lako mogu zamijetiti kako, ne samo vlasnik i njegova obitelj, već i svaki zaposlenik daje sve od sebe kako bi se svaki gost osjećao ugodno i udobno, kojemu se posvećuje pažnja od prve sekunde njegovog dolaska nastojeći ispuniti sva očekivanja bilo da se radi o gastro ili nekim drugim turističkim ponudama.

Mogli bi još veliki broj redaka ispisati o Zlatnom lugu što nije potreba. Oni svojim predanim radom pokazuju tko su i što su, zaslužujući da ih se posjeti i da se koriste njihove ugostiteljske ali i druge usluge u prekrasnom okruženju i prirodnim ljepotama.

Sva nastojanja biti najbolji među najboljima prepoznata su kroz Projekt 100 vodećih hrvatskih restorana – Restauranti Croatica. Projekt je iniciran 1995. godine, a osnovna ideja bila je napraviti istraživanje tržišta koji su to restorani koji najbolje zadovoljavaju potrebe gostiju te istaknuti vodeće ne bi li se tako motiviralo i ostale na poboljšanje kvalitete ponude i usluge. U 1995. godini istraživanjem je bilo obuhvaćeno oko 700 restorana, dok se 2017. godine ta brojka popela na preko 2.400 restorana.

Dio glasovanja se provodi preko www.gastronaut.hr, a glasači mogu dodatno naglasiti kvalitetu ponude, usluge i ambijenta. Paralelno glasuju ugostitelji, voditelji restorana za 10 svojih kolega, te ispunjavaju upitnike s detaljnim opisom svoje ponude i usluge. Konačnu riječ nakon pregleda svih materijala daje Časni odbor projekta koji i proglašava novu listu 100 vodećih, a među kojima se za 2018. godinu našao i Zlatni lug.

Titula 100 vodećih postala je s godinama prestižna, a ugostitelji su svjesni da je i danas mogu obraniti/zaslužiti jedino ako ih preporuče brojni zadovoljni gosti diljem Hrvatske. Dosadašnji nositelji titule imaju istaknutu naljepnicu Restauranta Croatica na svojim ulaznim vratima. Logo Restaurant Croatica koji se nalazi na naljepnici, ujedno je i QR kod koji otvara on-line izdanje knjige na hrvatskom i engleskom jeziku.

Što još treba na kraju reći već samo da i 2019. godina bude još uspješnija.

Foto: Privatna kolekcija L.P.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: