Rekordan broj posjetitelja i izlagača na „Najdužem stolu u Hrvata“ /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

VELIKA – Na više od pola kilometra stolova našle su razne delicije, slastice i vinske kapljice koje su bile dostupne za tisuće posjetitelja koji su došli u Veliku na tradicionalnu gastronomsku manifestaciju “Najduži stol u Hrvata” koja se organizira u tom podpapučkom kraju već osmu godinu za redom.

Nema onoga čega se nije moglo naći na stolovima. svoje su delicije izložili kako domaći izlagači i prijatelji iz Hrvatske tako i oni iz susjednih zemalja, Bosne i Hercegovine te Vojvodine. Može se reći da su svoj veliki, ako ne i najveći doprinos toj manifestaciji dale udruge i razni proizvođači s područja općine Velika ali i Požeštine.

Jedinstvenu gastro manifestaciju koja je u organizaciji KUD-a „Ivan Goran Kovačić“, Turistička zajednica Velika i općina Velika posjetio je Robert Pende, pomoćnik Ministra turizma koji je ostao bez riječi vidjevši brojne posjetitelje i sve ono što se u ponudi na stolovima našlo. Veliko zadovoljstvo moglo se vidjeti i na načelniku općine Velika Vladi Bobanu koji je kao i uvijek bio srdačan domaćin.

I ovoga ćemo puta reći da slike govore od tisuću riječi iz kojeg razloge i ne želimo ići u širinu s tekstom.

/Foto: D. Mirković i D. Krstanović/

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek