Reakcija požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića na današnju tiskovnu konferenciju u SDP-u

Autor: Požega.EU

Vedran NeferovićPOŽEGA – Od gradonačelnika grada Požege Vedrana Neferovića zatražili smo reakciju na prozivke koje su upućene na račun gradske vlasti sa današnje tiskovne konferencije požeško-slavonskog SDP-a koju su održali Zdravko Ronko i Vicko Njavro, a na kojoj je bila i članica HNS-a Tamara Puač.

Reakciju prenosimo u cijelosti:

Poštovani!

Nema govora o tome da je gradski proračun oštećen za 700 tisuća kuna. Naprotiv, uređenjem parkirališta uz Gradsku kuglanu te stabilizacijom zelene površine na Sportsko – rekreacijskom centru, ponudili smo građanima Požege jednu bolju kvalitetu življenja. Pokraj zgade Gradske kuglane, nakon dovršetka radova na samom objektu, jednostavno je uređena građevinska čestica, dok će eventualne nepravilnosti bit uklonjene u zadanom roku.

Što se tiče Sportsko – rekreacijskog centra i uređenja parkirališta, podnijeli smo zahtjev za građevinsku dozvolu, međutim dobili smo odgovor kako se na zelenoj površini ne može graditi te smo pristupili stabilizaciji zelene površine ugradnjom plastičnih čepova, po uzoru na zagrebački Bundek, i to na površini na kojoj bi i ionako građani ostavljali svoje automobile, ali u blatnim i neprimjerenim uvjetima. Što se tiče srušenih stabala uz novu šetnicu, ona su privremeno uskladištena u prostoru izvođača radova, tvrtke koja i inače obavlja takvu vrstu poslova za Hrvatske vode i nema riječi o otuđenju državne imovine. Na žalost, i iz današnje je konferencije za novinare požeškog SDP-a i njihovih priljepaka, vidljivo kako su oni protiv i novih šetnica i novih parkirališta, drugim riječima protiv svega što se radi i gradi u Požegi.

Posljednjih mjeseci retorika s tiskovnih konferencija SDP-a i njihovih partnera ukazuje da se radi o jednoj „visoko obrazovanoj, akademskoj grupi građana“ koji su očito svi studirali smjer destrukcija, kaznena prijava, policija i, po mogućnosti, obiteljska povezanost na sudu. Za sve u prošlosti imaju kolektivni gubitak pamćenja, a bojim se da kada bi trebali priložiti dokumentaciju sa svoga „sveučilišta“, ne bi znali gdje trebaju podići kopiju. 

Vijećnici HNS-a, gospođi Puač, mogu samo poželjeti uspješan nastavak nadzora, s nadom da će ga provoditi bolje no što joj to polazi za rukom kada je u pitanju briga za vlastitog kućnog ljubimca za kojega je već treći puta dobila kaznu, posljednju početkom ovoga mjeseca.

GRADONAČELNIK

Vedran Neferović, prof.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot