Požega.eu

Razloga za paniku nema, vodostaj Orljave u vidnom padu /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Razloga za paniku nema, vodostaj Orljave u vidnom padu /FOTO/ Požega.eu | Razloga za paniku nema, vodostaj Orljave u vidnom padu /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

POŽEGA - Kako doznajemo iz Centra 112 vodostaj Orljave je u padu u što smo se i sami jutros uvjerili tako da panike zbog poplava ne bi trebalo biti. Sve nadležne službe su od jučer poduzimale preventivne mjere kako bi se spriječile eventualne poplave. Problemi bi mogli nastati jedino ako kiša krene ponovno padati, ali prema sadašnjim prognozama do toga ne bi trebalo doći.

Veća količina padalina stvorila je klizište i odrone zemlje koji su se pojavili u nekim predjelima iznad Požege i Drškovaca. 

Na svom Facebok profilu oglasila se i gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i navela kako su 3 sata na snazi izvanredne mjere obrane od poplave te da je obišla sva ključna mjesta te da je stanje pod kontrolom. Navodi kako je radi predostrožnosti odlučeno da se zatvori nasip uz prugu u naselju Gradac.

I dalje je za sav promet zatvorena cesta Požega - Pakrac kod Kamenske zbog izlijevanja vode na cestu. Promet bi se trebao brzo normalizirati jer su prestale padaline.

Foto: D.K.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.