Razigrana i vesela Adventska večer u jakšičkoj Osnovnoj školi “Mladost” /FOTO GALERIJA/

Autor: D.K.

JAKŠIĆ – Za ugodnu, zanimljivu, razigranu i veselu Adventsku večer, za svoje učitelje, nastavnike, rodbinu i prijatelje, pobrinuli su se kroz pjesmu, igru i ples jakšički osnovnoškolci koji su pokazali svoja umijeća i zadivili brojnu publiku koja ih je došla popratiti na tradicionalnoj Božićnoj priredbi koja je bila organizirana u sportskoj dvorani Osnovne škole “Mladost” Jakšić.

Na početku programa sve nazočne je pozdravio ravnatelj Osnovne škole “Mladost” Jakšić, prof. Boško Obradović među kojima je bio mjesni župnik vlč. Tihomir Bilešić, općinski načelnik Ivica Kovačević i njegov zamjenik Mile Barišić.

-Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji ove priredbe. Neka nam svima bude ugodna ova večer na kojoj ćemo moći vidjeti puno toga lijepog što su nam priredili naši učenici sa svojim učiteljima i nastavnicima – rekao je ravnatelj Obradović.

Nizale su se pjesme, prigodne recitacije i plesovi što je publika s oduševljenjem prihvatila i svojim pljeskom svaku od točaka nagradila. Uz učenike matične škole u programu su sudjelovali i učenici iz područnih škola. 

U programu je sudjelovala glazbeno-scenska skupina Pahuljice i jakšičke mažoretkinje. Na kraju programa svima se na dolasku zahvalio ravnatelj Obradović koji je uputio čestitku svima za Božić i Novu 2017.

/Foto: Marko Krstanović/

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: