Ravnatelj požeško-slavonskog Doma zdravlja Marijan Višaticki sa suradnicima gostovao u emisiji Bioritam Slavonskobrodske televizije /VIDEO/

Autor: DK

U još jednoj sve popularnijoj emisiji “Bioritam” Slavonskobrodske televizije pod “dirigentskom palicom” urednika i voditelja Ivice Vlašića gosti su bili iz Požeštine, ovoga puta ravnatelj požeško-slavonskog Doma zdravlja Marijan Višaticki, njegova pomoćnica za sestrinstvo Vlasta Raštegorac i voditelj Službe saniteta Ante Mesić.

Gosti emisije su voditelji i uredniku, kao i gledateljstvu predstavili Dom zdravlja Požeško-slavonske županije, njegovu tradiciju djelovanja, primarne djelatnosti, službe i djelatnike uz osvrt kako su organizacijski iznijeli vrhunac epidemije koronavirusa? Između ostalih tema u emisiji posebno je predstavljena Služba saniteta koja djeluje pri Domu zdravlja i područje koje područje obuhvaća ta djelatnost. Neizbježna tema voditelja bila je kakav je vozni park te osvrt na suradnju s bolničkim i drugim zdravstvenim ustanovama u regiji. Ravnatelj Višaticki je predstavio projekte koji su tijeku s naglaskom obnova zgrada u vlasništvu Doma zdravlja. Uz sve to u emisiji se razgovaralo o stručnim kadrovima te potrebama i planovima za budučnost.

Više o svemu u video prilogu….

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: