Raspušten Županijski odbor Hrvatske stranke umirovljenika-povjerenik Zvonko Čorak

Autor: DK

POŽEGA – Nakon petogodišnjeg djelovanja u Požeško-slavonskoj županiji Hrvatska stranka umirovljenika mijenja svoje čelništvo. Odlukom vrha HSU-a u Zagrebu raspušten je Županijski odbor u Požegi na čelu kojega je bio Branimir Šćulac, te je za povjerenika do izborne skupštine imenovan Zvonko Čorak.

-Ova odluka uzrokovana je nezadovoljstvom rezultatima dosadašnjeg rada, pogotovo na prethodnim izborima – kazao je Zvonko Čorak i dodao da dogovaraju nove aktivnosti koje će donijeti više okupljanja umirovljenika kroz druženja, zabave i izlete.

Ova stranka ima vijećnike u gradskim vijećima Požege, Kutjeva i Pleternice, te u općinskim vijećima Velike, Kaptola i Jakšića, a svojim aktivnostima u tim tijelima oni su ostvarili poboljšanje uvjeta života ljudi treće životne dobi. U Požeško-slavonskoj županiji živi 23 tisuće umirovljenika, pa HSU mnogo očekuje i od slijedećih lokalnih izbora.

-Gdje imamo uvjete ići ćemo samostalno na lokalne izbore, a u nekim sredinama u koaliciji pod uvjetom da nam koalicijski partner ponudi mjesto na listi koje osigurava ulazak u vijeće – zaključio je Čorak i najavio izbornu skupštinu Županijske organizacije HSU nakon svih dogovora u organizacijama stranke ovdašnjih gradova i općina.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: