Rasplet u Pavlovcima: Predoziranje uzrok smrtni 50-godišnjakinje

Autor: D.K.

ZAGREB / PAVLOVCI – Dodatnim toksikološkim vještačenjima i analizom krvi u Centru za vještačenje Ivan Vučetić na Medicinskom fakultetu Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu utvrđeno je da je predoziranje lijekovima uzrok smrti 50-godišnjakinje koja je pronađena mrtva u obiteljskoj kući u Pavlovcima 31.prosinca 2017. godine.

Obdukcija tijela žene (50) koje je pronađena mrtva u obiteljskoj kući s ozljedama glave nije dala odgovor na to što je točno uzrok njene smrti. Još s tada muž i sin rekli kako se žena predozirala lijekovima što je u konačnici toksikološkim vještačenjem utvrđeno.

Te kobne večeri zamjenik Županijske državne odvjetnice u Slavonskom Brodu Franjo Kopunić obavio je očevid uz asistenciju policije u kući gdje je pronađeno mrtvo tijelo žene. Nakon toga naređeno je vršenje obdukcije tijela, a nakon toga i toksikološko vještačenje koje je dalo točan uzrok smrti.

Sumnjalo se na nasilnu smrt iz razloga jer ne žena na glavi imala dvije čudne posjekotine. Na te okolnosti policija te večeri nije mogla ispitati supruga i sina (21) jer su bili u alkoholiziranom stanju. Tada su istražiteljima rekli da su svi trošili antidepresive te da je nesretna Kata taj dan popila pedesetak tableta.

Toksikološka analiza pokazala je da je došlo do predoziranja lijekovima čime je isključena nasilna smrt.

/Foto: Obiteljska kuća u kojoj je pronađeno mrtvo tijelo žene, pozega.eu/

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88