Raskošno i otmjeno: Svečana dvorana Glorija otvorila svoja vrata i primila prve goste – brojne uzvanike /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Teško je opisati riječima izgled i uređenost svečane dvorane Glorija u Požegi koja je otvorila svoja vrata za sve one koji se odluče proslaviti svoju svadbenu ili drugu svečanost u više nego ugodnom ambijentu kakav se samo poželjeti može.

Vlasnici dvorane, obitelj Pavić, Sandra, Riki i Borna te Željko Pojer, vodili su brigu o zadnjem detalju, utrošili svoj zadnji atom snage i znanja koje su stekli kroz dugogodišnji rad u ugostiteljstvu. Teško je bilo što reći o financijskom ulaganju, ali dade se zaključiti da su uložena znatna financijska sredstva.

Na otvorenju su se okupili brojni uzvanici, prijatelji sadašnji i budući poslovni partneri i svi oni koji su dali bilo kakav doprinos kako bi dvorana ugledala svjetlo dana na najljepši način.

Među brojnim uzvanicima bili su i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, gradonačelnik Požege Darko Puljašić, predsjednik Gradskog vijeća grada Požege prof. dr. sc. Željko Glavić, gvardijan Franjevačkog samostana fra Milan Krišto i dr.

Srdačnu dobrodošlicu svim uzvanicima pri samom dolasku posvetili su Sandra, Riki, Borna i Željko poklonili nekoliko trenutaka u ugodnom razgovoru zahvalivši na odazivu i poštovanju.

Riječi pozdrava uputio je prvi Željko Pojer jedan od vlasnika koji je naglasio kako mu je otvaranje takve svečane dvorane bio životni san koji mu se i ostvario uz pomoć njegovih prijatelja, obitelji Pavić. Uz Željka Pojera ispred obitelji Pavić poslove će voditi i Borna koji nastavlja tradiciju ugostiteljstva od 1982. godine svoga djeda i bake koju je nastavio njegov otac Riki predući „ugostiteljsku štafetu“ svom sinu.

Čestitke su uputili i požeško-slavonski župan Alojz Tomaševič i požeški gradonačelnik Darko Puljašić, a molitveni zaziv uputio je uz blagoslov gvardijan Franjevačkog samostana fra Milan Krišto koji je župnik Duha Svetoga u Požegi.

Za glazbeni program se pobrinuo Bestman band iz Đakova.

Foto: Marko Krstanović [FAG id=275382]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek