Radovi na poslovnoj zgradi sa pratećim objektima Komunalca Požega idu dobrom dinamikom

Autor: D.K.

Radovi na izgradnji zgrade sa poslovnim krugom tvrtke Komunalac Požega doo uz njihovo Reciklažno dvorište u odvojku industrijske ulice dobro napreduju. Tu će biti skladišni, uredski i drugi potrebni prostori, te nadstrešnicama za vozila, a izgradnja će stajati više od devet milijuna kuna.

Na zemljištu površine oko 8.700 kvadratnih metara gradi se poslovna zgrada korisne površine 935 četvornih metara, te skladišni prostori i nadstrešnice površine na blizu 900 kvadrata. Izvođači radova su zajednica ponuditelja, požeške tvrtke Magma i Presoflex gradnja, koje užurbano obavljaju ugovorene poslove, a projektant i nadzor je također požeška tvrtka Puni krug s partnerima.

-Završetak izgradnje Poslovnog kruga očekuje se do ranog proljeća 2020 godine, potom slijedi ishođenje uporabne dozvole i preseljenje određenih dijelova tvrtke Komunalac u novi krug –  rekao je nedavno tadašnji direktor Komunalca Požega  Anto Bekić, a taj posao nastavlja njegov nasljednik Josip Vitez.

 Nakon razdvajanja tvrtke Tekija i osnivanja Komunalca početkom 2014. godine, oko 50-tak djelatnika Komunalca i kompletan vozni park ostali su u krugu Tekije.

-Komunalac Požega tvrtka je koja se na razini Hrvatske može podičiti s puno riješenih stvari vezano uz odgovorno gospodarenje otpadom. Sve je to planski, osmišljeno i učinkovito kao i ovaj projekt u čijoj su realizaciji požeške tvrtke. Ovdje će biti kvalitetni radni prostori uz prostor za edukaciju što je vrlo značajno jer moramo od najranijih dana naše građane osvijestiti kako smeće nije otpad već sirovina koja se može zbrinuti i iskoristiti bez štetnog utjecaja na okoliš – naglasio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić  prilikom nedavnog obilaska ovog gradilišta.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek