Radovi na izgradnji prve faze školsko–sportske dvorane Osnovne škole „Dobriša Cesarić“ u okviru planiranih rokova: “Nesposobni i ljubomorni neka i dalje pišu kaznene prijave”

Autor: DK

Prva faza izgradnje na projektu dogradnje i nadogradnje školsko–sportske dvorane Osnovne škole „Dobriša Cesarić“ koji su počeli prije više od pola godine napreduju prema planiranim rokovima. U prvoj fazi izgradnje, koja je vrijedna 5,6 milijuna kuna bit će izgrađena pomoćna dvorana sa svlačionicama, kuhinjom i prostorom za upravu.

U drugoj fazi predviđena je izgradnja nove dvodijelne dvorane, a ukupna vrijednost projekta je više od 12 milijuna kuna o čemu je nešto više rekao požeški gradonačelnik prilikom posjete gradilištu gdje ga je uz izvođača radova i nadzor dočekala ravnateljica škole Zvjezdana Krip.

-Sve pohvale izvođaču radova i nadzoru kada za kvalitetu gradilišta i zaštitu radnika. Iskoristit ću priliku upravo na ovome mjestu istaknuti da svi oni nesposobni i ljubomorni slobodno mogu i dalje pisati kaznene prijave, prijavljivati i tužakati jer meni je to poticaj više. Ne bojim se, radim za dobrobit ove zajednice i za dobro naše djece. Mirno spavam, sve što sam napravio opet bih tako napravio. Naši sugrađani će ocijeniti tko je imao hrabrosti nakon 30-40 godina opremiti požeške škole adekvatnim uvjetima kako to požeška djeca i zaslužuju i sigurno ćemo do kraja ovog mandata sagraditi sve dvorane koje su potrebne našim osnovnim školama – između ostalog je rekao Darko Puljašić gradonačelnik Požege koji je na poseban upit odgovorio kako je garancija koju je dao izvođač radova 10 godina.

Uz nestrpljenje da kako prva tako i druga faza radova bude što prije gotova svoje zadovoljstvo iskazala je i ravnateljica škole Zvjezdana Krip.

-Budući da se radi o projektu iz 2012. godine, bilo ga je potrebno osuvremeniti prema današnjim standardima i metodama rada, te zahtjevima učenika. U novom dijelu, osim male dvorane, bit će novi uredi, dvije učenice – informatička i kabinet za biologiju, kemiju i fiziku te jedan manji prostor koji ćemo koristiti za izbornu nastavu. U donjem dijelu nalaze se svlačionice i suvremeno opremljena kuhinja s blagovaonicom – istakla je ravnateljica Zvjezdana Krip.
Dovršetak prve faze očekuje se do početka nove školske godine u rujnu, nakon čega slijedi i izgradnja dvodijelne dvorane.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: