Radove na izgradnji Poduzetničkog inkubatora u Požegi obišao gradonačelnik Puljašić

Autor: pozega.hr

POŽEGA – Radove na izgradnji Poduzetničkog inkubatora u Industrijskoj ulici u Požegi vrijednog 18.642.984,00 kn, o čemu smo pisali, POGLEDAJ OVDJE, čiji se završetak očekuje u proljeće iduće godine obišao je požeški gradonačelnik Darko Puljašić. Radove izvodi tvrtka Presoflex gradnja.

– Uvjeren sam da je ovo početak jedne odlične priče za grad Požegu i našu poduzetničku zonu. Ovaj će prostor sigurno pomoći svim mladim poduzetnicima koji žele početi raditi u našem gradu, ali bit će i partner drugim poduzetnicima koji odluče graditi u našoj zoni. Naš Ured za europske integracije bit će svima na raspolaganju i pomagat će im prilikom cijeloga procesa. Pozivam sve naše sugrađane i druge koji žele sudjelovati da se jave i zauzmu svoj prostor jer imamo najbolje uvjete u bližoj okolici. Grad Požega će biti vaš partner i siguran prijatelj poduzetnika i poduzetništva u Požegi- poručio je gradonačelnik Puljašić.

Stanarima inkubatora će se omogućiti najam po povoljnijim uvjetima, kao i niz pratećih usluga: savjetovanje oko pokretanja posla, posredovanje u financiranju, pomoć pri razvijanju proizvoda i usluga, knjigovodstveno i porezno savjetovanje, edukacija poduzetnika početnika, savjetovanje i mentorstvo u upravljanju poslovanja i sl. intelektualne i stručne usluge. Inkubator će ponudit će svojim stanarima 10 uredskih prostorija (devet uredskih prostora veličine 18m2 i jedan veličine 37m2) opremljenih kvalitetnim uredskim namještajem i potrebnom računalnom opremom; coworking prostor (54m2) koji će moći primiti do 24 korisnika istovremeno; konferencijsku dvoranu (76 m2) opremljenu najsuvremenijom opremom za održavanje seminara, sastanaka, multimedijalnih prezentacija ili audio-video konferencija; multifunkcionalnu dvoranu (55m2) opremljenu multimedijalnim pomagalima pogodnim za sve vrste prezentacija, seminara, predavanja i edukacije u objektu te 4 proizvodne hale (144m2) od kojih svaka uključuje vlastiti ured i sanitarni čvor.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88