Radnom akcijom planinara požeškog Sokolovca pripremljena drva za predstojeću zimu [FOTO]

Autor: Jelenko Topić

Prekrasno nedjeljno vrijeme požeški planinari su iskoristili za još jednu u nizu radnu akciju na svom Planinarskom domu Lapjak u Velikoj. Ovoga puta na rasporedu su bili priprema drva za nadolazeću zimu, te čišćenje unutarnjeg prostora doma, kao i njegovog okoliša.

Jedna ekipa je uređivala unutrašnjost doma dok je druga ekipa krenula na čišćenje vanjskog sanitarnog čvora i prostora.

Najveći broj planinara se uključio na rezanje drva pomoću motorki i cjepača, te uvoženju istih u prostor predviđen za sušenje. Oko sedam kubičnih metara drva je ove godine pripremljeno za zimu što će svakako zadovoljiti potrebe doma za brojne aktivnosti koje društvo ima u planu. Uz dobru atmosferu i puno pošalica planinari su nakon četiri sata rada  uspjeli uspješno odradili predviđene poslove.

Pored toga nakon dugo vremena obnovljena je ograda na prednjem dijelu doma Lapjak koja je zasjala u punom sjaju zahvaljujući brojnim članovima, te posebno obitelji Mitrić.

Završavajući radnu akciju članovi su se okupili na zajedničkom ručku koji je priredio dugogodišnji član Zdenko Miletić povodom odlaska u mirovinu. Na kraju Damir Devčić ih je zabavio uz svirku i zvuke harmonike pa je bilo  plesa i pjesama do kasnih poslijepodnevnih sati. Svim okupljenima se zahvalio predsjednik Društva Bruno Horvat na odrađenom poslu te ljubavi i entuzijazmu koji pokazuju prema društvenim aktivnostima.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot