Radnim akcijama uređuju spremište i dom

Autor: Jelenko Topić

DVD BIŠKUPCI godišnja skupština 2014BIŠKUPCI –  U prošloj godini imali smo petnaestak radnih akcija na preuređenju zgrade stare škole i uređenju unutrašnjosti vatrogasnog doma, a ponosni smo na rad s mladima koji su postigli zapažene rezultate na županijskom natjecanju – istakao je u izvješću o radu na godišnjoj skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Biškupci  dopredsjednik Damjan Galojlić. Skupu su nazočili utemeljitelji i počasni članovi društva, a daljnju potporu radu društva najavili asu načelnik općine Velika Vlado Boban i predsjednik Vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije Željko Petrović.

Ovo društvo djeluje sa pomlađenim rukovodstvom, imalo je u prošloj godini sedam uspješnih intervencija, a ističu se predanim radom i slogom zbog čega su sada među najboljim društvima  u županiji. Na skupu su dodijeljnena vatrogasna priznanja i  diplome, te zahvalnice zaslužnima za plodan rad i suradnju, a najavljen je za ovo ljeto odlazak mladeži starosti od 12 do 16 godina u Vatrogasni kamp Fažana.

Zapovjednik DVD-a Dražen Pavić ističe da će ove godine nastaviti uređenje dvorane vatrogasnog doma, društvenih prostorija  i spremišta, te okoliša, te nabaviti vozilo. Za sudionike skupštine nastupili su tamburaši „Srce bećarsko“ iz biškupačkog kraja.

DVD BIŠKUPCI Skupština 2014.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića