Radna akcija: Cerovčani uređuju igralište za svoje najmlađe /FOTO/

Autor: DK

CEROVAC – Mještani Cerovca organizirali su radnu akciju na dječjem igralištu koje je prošle godine u rujnu izgrađeno za što je iz proračuna općine Jakšić izdvojeno više od 220 tisuća kuna. To igralište tamošnji su mještani, posebno djeca i mladi, željno čekali i dočekali. Nikom od njih nije bio problem odazvati se pozivu predsjednika Mjesnog odbora Branka Miličevića i sudjelovati u radnoj akciji kako bi to igralište i okoliš oko njega učinili još ljepšim. Potporu su svemu kao i svojim dolaskom dali općinski čelnici, načelnik Ivica Kovačević, njegov zamjenik Mile Barišić i presjednik Općinskog vijeća prof. Boško Obradović.

Branko Miličević predsjednik Mjesnog odbora Cerovac

-Uređujemo ovdje okoliš oko igrališta, a spremna je i žica da se postavi na ogradu koja je već postojeća. Sve ovo radimo za naše mlade naraštaje što je prepoznao i naš načelnik Ivica Kovačević koji nam je u svemu i prije, a i sada puno pomogao. Odazvao se i veći broj naših mještana kao što i sami vidite koji žele da sav ovaj okoliš učinimo što ljepšim – rekao je Branko Miličević predsjednik Mjesnog odbora Cerovac.

Općina Jakšić jedna je od rijetkih u Slavoniji u kojima je broj rođenih već godinama veći od broja umrlih. Zahvalni što njihov kraj nije pogođen “bijelom kugom”, općinski čelnici u suradnji s mještanima kontinuirano ulažu u stvaranje boljih uvjeta života za svoje najmlađe.

Ivica Kovačević načelnik općine Jakšić

-Ovdje smo uložili u prošloj godini nešto manje od 250 tisuća kuna uključujući sve radove i opremu koju smo postavili ovdje na igralištu. Ovo je ovdje prvo igralište u općini Jakšić koje je uređeno ovdje u Cerovcu. Razlog tomu je i što ovdje područna škola nema igralište koje će učenici koristiti za svoje aktivnosti. Ponosan sam na sve mještane koji su se uključili u ovu radnu akciju. Obvezujem se da ću ih uvijek podržavati u svim njihovim aktivnostima kao što sam to činio i do sada. Ovdje u Cerovcu se još ulaže i u obnovu zgrade područne škole, a izgrađeno je i ugibalište na autobusnoj stanici što je bilo neophodno zbog sigurnosti putnika koji koriste tu vrstu prijevoza. Od mještana Cerovca očekujem prijedloge za nove investicije što ćemo zajednički razmotriti i prema prioritetima krenuti u te projekte – rekao je Ivica Kovačević načelnik općine Jakšić.

 

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: