Radna akcija: Cerovčani uređuju igralište za svoje najmlađe /FOTO/

Autor: D.K.

CEROVAC – Mještani Cerovca organizirali su radnu akciju na dječjem igralištu koje je prošle godine u rujnu izgrađeno za što je iz proračuna općine Jakšić izdvojeno više od 220 tisuća kuna. To igralište tamošnji su mještani, posebno djeca i mladi, željno čekali i dočekali. Nikom od njih nije bio problem odazvati se pozivu predsjednika Mjesnog odbora Branka Miličevića i sudjelovati u radnoj akciji kako bi to igralište i okoliš oko njega učinili još ljepšim. Potporu su svemu kao i svojim dolaskom dali općinski čelnici, načelnik Ivica Kovačević, njegov zamjenik Mile Barišić i presjednik Općinskog vijeća prof. Boško Obradović.

Branko Miličević predsjednik Mjesnog odbora Cerovac

-Uređujemo ovdje okoliš oko igrališta, a spremna je i žica da se postavi na ogradu koja je već postojeća. Sve ovo radimo za naše mlade naraštaje što je prepoznao i naš načelnik Ivica Kovačević koji nam je u svemu i prije, a i sada puno pomogao. Odazvao se i veći broj naših mještana kao što i sami vidite koji žele da sav ovaj okoliš učinimo što ljepšim – rekao je Branko Miličević predsjednik Mjesnog odbora Cerovac.

Općina Jakšić jedna je od rijetkih u Slavoniji u kojima je broj rođenih već godinama veći od broja umrlih. Zahvalni što njihov kraj nije pogođen “bijelom kugom”, općinski čelnici u suradnji s mještanima kontinuirano ulažu u stvaranje boljih uvjeta života za svoje najmlađe.

Ivica Kovačević načelnik općine Jakšić

-Ovdje smo uložili u prošloj godini nešto manje od 250 tisuća kuna uključujući sve radove i opremu koju smo postavili ovdje na igralištu. Ovo je ovdje prvo igralište u općini Jakšić koje je uređeno ovdje u Cerovcu. Razlog tomu je i što ovdje područna škola nema igralište koje će učenici koristiti za svoje aktivnosti. Ponosan sam na sve mještane koji su se uključili u ovu radnu akciju. Obvezujem se da ću ih uvijek podržavati u svim njihovim aktivnostima kao što sam to činio i do sada. Ovdje u Cerovcu se još ulaže i u obnovu zgrade područne škole, a izgrađeno je i ugibalište na autobusnoj stanici što je bilo neophodno zbog sigurnosti putnika koji koriste tu vrstu prijevoza. Od mještana Cerovca očekujem prijedloge za nove investicije što ćemo zajednički razmotriti i prema prioritetima krenuti u te projekte – rekao je Ivica Kovačević načelnik općine Jakšić.

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot