Rad vijećnika u skladu s odlukama čelništva stranke

Autor: D.M.

Ponovna organizacija rada Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije bila je u središtu pažnje druge sjednice Predsjedništva ove podružnice nakon nedavno održane osnivačke skupštine.


Poznato je, da je zbog raskola u stranci nakon odlaska dotadašnjeg predsjednika Miroslava Škore došlo do niza problema u stranci na svim razinama. Prestala je koordinacija i komunikacija županijskih, gradskih i općinskih organizacija. U takvim okolnostima Županijska podružnica raspuštena je početkom ožujka ove godine i imenovan je povjerenik dr. sc. Goran Ribičić koji je preuzeo i čelništvo podružnice 13. svibnja ove godine na osnivačkoj skupštini.


U takvim okolnostima vijećnici Domovinskog pokret u županijskim, gradskim i općinskim vijećima izabrani na izborima 2021. godine ostali su sami pa su u tim tijelima radili prema vlastitoj savjesti i odlukama koje ponekad i nisu bila u skladu sa ideologijom i načelima stranke.
Nakon rasprava na sjednici je zaključeno da će vijećnici ubuduće svoj rad u županijskim, gradskim i općinskim vijećima zasnivati na koordinaciji i u skladu sa odlukama Predsjedništva županijske podružnice. U koliko se ne bude tako postupalo provest će se radnje i postupci u skladu sa statutom i pravilnikom Domovinskog pokreta a Predsjedništvo se ograđuje od dosadašnjeg rada i spornih postupaka vijećnika koji su radili po svojoj savjesti.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek