Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Rad vijećnika u skladu s odlukama čelništva stranke

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.M.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Rad vijećnika u skladu s odlukama čelništva stranke Požega.eu | Rad vijećnika u skladu s odlukama čelništva stranke

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.M.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDPonovna organizacija rada Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije bila je u središtu pažnje druge sjednice Predsjedništva ove podružnice nakon nedavno održane osnivačke skupštine.
Poznato je, da je zbog raskola u stranci nakon odlaska dotadašnjeg predsjednika Miroslava Škore došlo do niza problema u stranci na svim razinama. Prestala je koordinacija i komunikacija županijskih, gradskih i općinskih organizacija. U takvim okolnostima Županijska podružnica raspuštena je početkom ožujka ove godine i imenovan je povjerenik dr. sc. Goran Ribičić koji je preuzeo i čelništvo podružnice 13. svibnja ove godine na osnivačkoj skupštini.
U takvim okolnostima vijećnici Domovinskog pokret u županijskim, gradskim i općinskim vijećima izabrani na izborima 2021. godine ostali su sami pa su u tim tijelima radili prema vlastitoj savjesti i odlukama koje ponekad i nisu bila u skladu sa ideologijom i načelima stranke.
Nakon rasprava na sjednici je zaključeno da će vijećnici ubuduće svoj rad u županijskim, gradskim i općinskim vijećima zasnivati na koordinaciji i u skladu sa odlukama Predsjedništva županijske podružnice. U koliko se ne bude tako postupalo provest će se radnje i postupci u skladu sa statutom i pravilnikom Domovinskog pokreta a Predsjedništvo se ograđuje od dosadašnjeg rada i spornih postupaka vijećnika koji su radili po svojoj savjesti.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.