QBOX KONAČNO I U POŽEGI: Savršen trening za sve žene koji ujedinjuje borilačke vještine, snagu, izdržljivost, kondiciju i  izvrsno topi kalorije (FOTO/VIDEO)

Autor: D.K.

– Požežanka sam i želja mi je potaknuti moje drage sugrađanke da izvuku svoje prostirke i pokrenu se – ovim riječima započinje svoju priču Diana Krznarić, stjuardesa i strastvena sportašica sa zagrebačkom adresom. Sportom se bavi odmalena, od baleta i ritmike, trčanja, fitnessa do tajlandskog boksa.

Prije nekoliko je godina pokrenula i vlastiti sportski projekt QBOX, trening koji objedinjuje borilačke vještine, snagu, izdržljivost, kondiciju te je zbog visokog intenziteta odličan kao “fat burning” trening jer potiče brže sagorijevanje suvišnih kilograma (preko 800kcal/1h) te rapidno doprinosi bržim i vrhunskim rezultatima kako početnicima tako i naprednim vježbačima. Prednosti QBOX treninga su otpuštanje stresa, proizvodnja hormona sreće, povećanje snage, koordinacije, motorike, izoštravanje refleksa i samopouzdanja. Svjesna koliko je sport važan u životu Diana kaže: „Želim serotoninom ispunjenu dušu i zdravlje u svakom trenutku. Ujedno bih htjela motivirati i ljude oko sebe“.

Upravo zato odlučila je malo „prodrmati“ Požežanke i to već ove nedjelje, 20. ožujka kada će u sportskoj dvorani Katoličke gimnazije održati radionicu QBOX-a.

QBOX radionica u Požegi će biti prilagođena svim ženama, majkama i kraljicama bez obzira na dob i kondicijsko stanje jer bitno je pokrenuti se i napraviti nešto za svoje zdravlje.

– Ovo je pilot projekt. Vidjet ćemo koliko je Požežanki zainteresirano pa ćemo u skladu s tim organizirati radionice. Kako živimo u „online“ vremenu, postoji mogućnost online treninga. Često sam tijekom pandemije treninge održavala putem ZOOM-a što ima svoje prednosti jer trenirati možete u svom domu – kaže nam Diana pozivajući Požežanke da dođu u nedjelju na radionicu, povedu svoje prijateljice, mame i sestre gdje će se uz izvrstan trening ludo zabaviti i dobro oznojiti.

Radionica će biti održana 20. ožujka 2020. u sportskoj dvorani Katoličke gimnazije s početkom u 17 sati. Promo cijena radionice je 50 kn, a za studente i učenike 25 kn. Od opreme je potrebno ponijeti prostirku, vodu, ručnik i tenisice.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88