Puljašić našao novu lokaciju za zimske radosti: Klizat ćemo se!

Autor: D.K.

POŽEGA – Ove će godine Požežani, posebice oni mlađi, konačno u svome gradu moći uživati u zimskim radostima. Kako neslužbeno doznajemo, ovih bi dana trebalo početi postavljanje klizališta i to na novoj lokaciji, na Rekreacijskom centru.

Unatrag nekoliko godina oko klizališta u Požegi vodile su se brojne polemike: je li isplativo, postoji li dovoljan interes, na koju lokaciju ga smjestiti…..

I dok su se političari prepucavali, brojni su Požežani na klizanje i po dašak adventskog ugođaja odlazili u Zagreb ili neke bliže gradove.
Konačno se uvidjelo da su neke stvari ovom gradu potrebne ne samo da bi se zaradilo, već da bi se svojim sugrađanima uljepšalo blagdane, potaknulo ih se na druženje u vremenima kada se mnogi zatvaraju u kuće jer im njihov grad i ne nudi baš previše.

Preostaje nam za nadati se da će temperature konačno pasti oko i ispod nule, priželjkujemo već svi i snježni pokrivač, a za klizalište ove godine brige nema.

Uskoro će biti postavljeno, vjerujemo uz popratne sadržaje poput gastro-ponude primjerene ovom dobu godine, a po uzoru na druge gradove u Hrvatskoj i izvan nje. Jer, blagdani su dani okupljanja, zajedništva i druženja, a Požežani to zaslužuju.

Foto: Ilustracija

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek