Prvo pa muško: Mateo Golić iz Mihaljevaca prva je beba s područja Požege rođena u 2017.

Autor: D.K.

POŽEGA – Mateo Golić prva je požeška beba rođena u 2017. godini. Dok su samo do prije nekoliko godina bebe u požeškoj bolnici na svijet dolazile već u prvim minutama novogodišnje noći. Ove smo godine na prvorođenu bebu 2017. pričekali puna četiri dana.

Prvo dijete rođeno u Općoj županijskoj bolnici Požega rođeno u 2017. godini je mali Mateo koji je rođen 4.siječnja u 9,25 sati. Roditelji malog Matea su iz Brestovca, dok je druga rođena beba u požeškoj bolnici djevojčica Dora iz Čaglina.

A svog je prvog sugrađanina dočekao i naš grad. Prva požeška beba je iz Mihaljevaca, a riječ je o dječaku Mateu Goliću. Rođen je 5.siječnja. Već tradicionalno prvorođenu bebu u novoj godini posjetio je požeški gradonačelnik Vedran Neferović. Majci Ivani i Mateu darovao je cvijeće i  tisuću kuna.

Mateo je prvo dijete u obitelji mladih roditelja Brune i Ivane. Pri porodu je težio 3.180 grama i dugačak je 50 centimetara.

dr. Nataša Štivića, liječnica na Odjelu ginekologije i porodništva

-Tijekom 2016. godine u Općoj županijskoj bolnici Požega bila su 453 poroda. – U prošloj je godini rođeno 25 djece manje nego godinu ranije. Prvo dijete porođeno je prije dva dana, zove se Mateo i dobro je te se nadam da su naše pacijentice zadovoljne našom bolnicom i očekujemo ih i u budućnosti – rekla je dr. Nataša Štivića, dežurna liječnica na Odjelu ginekologije i porodništva.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: