Prvi kružni tok na području grada Kutjeva u izgradnji – vrijednost investicije 1,3 milijuna kuna /FOTO/

Autor: DK

U tijeku je izgradnja kružnog toga u Kutjevu koja bi investicija trebala biti dovršena u naredna dva mjeseca. Vrijednost radova je 1,3 milijuna kuna koje financira Županijska uprava za ceste. 
Izgradnju kružnog toga na prijedlog kutjevačkog gradonačelnika Josipa Budimira prihvatila je i u plan izgradnje uvrstila Županijska uprava za ceste. 

-Prvenstveno.zbog veće sigurnosi i protoka prometa predložili smo izgradnju kružnog toka koji se nalazi na raskrižju ceste prema Bektežu i neposrednoj blizini osnovne škole. Povećavamo i sigurnost naših školaraca, djece koja su najranjivija skupina u prometu. Zahvaljujem se Županijskoj upravi za ceste što du uvrstili tu investiciju u plan i našem županu.koji je podržao tu inicijativu – rekao je Josip Budimir, gradonačelnik Kutjeva.

Inicijativa je gradskih vlasti i gradonačelnika Budimira da se u narednoj godini izgradi još jedan kružni tok i to kod Kutjevačkog dvorca. Gradonačelnik Budimir je uvjeren da će i ta investicija biti uvrštena u plan Županijske uprave za 2020. godinu.

Foto: D. Mirković

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: