Prvašiće u požeškim osnovnim školama posjetio gradonačelnik Puljašić: „Prvi dan škole ostat će vam u najljepšem sjećanju“ /FOTOGALERIJA/

Autor: S.P./D.K.

Tradicija je da požeški gradonačelnik, prvi dan škole, posjeti osnovne škole kojima je osnivač i poželi ugodan boravak u školskim klupama i da ih prigodno daruje.

Tako je prvi školski dan gradonačelnik Darko Puljašić posjetio učenike prvih razreda u osnovnim školama, Julija Kempfa, Dobriše Cesarića te Antuna Kanižlića, kao matičnu i Područnu školu u Vidovcima. Djeci i roditeljima koji su došli sa svojim mališanima prigodno se obratio naglasivši kako je ove školske godine upisano više djece u odnosu na prošlu godinu, ove 242, a prošle 220 učenika prvašića.

-Grad Požega brine da najmlađi budu sigurni u prometu, da budu sigurni u školama, a apeliram i na sve sudionike u prometu da paze na naše najmlađe. Nadam se kako će im ovaj prvi dan škole ostati u najljepšem sjećanju – rekao je gradonačelnik Darko Puljašić dodajući kako grad Požega brine i o suvremenim i primjerenim uvjetima za školovanje svojih mališana.

-U OŠ Dobriše Cesarića dvorana je u izgradnji, nadam se da dogodine krećemo s dvoranom i pri OŠ Antuna Kanižlića. Naša djeca moraju imati uvjete kakvi im pripadaju i kakvi pripadaju suvremenom dobu. Gledamo u budućnost, jer obrazovanje je ono što budućnost omogućuje – zaključio je gradonačelnik Puljašić.

Tijekom sutrašnjeg dana gradonačelnik Puljašić će posjetiti i učenik koji pohađaju Katoličku osnovnu školu. Iako toj školi nije grad Požega osnivač te učenike ne smatra manje važnima što dokazuje pomaganjem u različitim aktivnostima i projektima.  

Foto: D. Mirković [FGAL id=261428]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: