Prvaci Slavonci ispred Ramaca i Komušana, najbolji strijelac Novak, golman Makarun i igrač Jukić

Autor: Jelenko Topić

DSCF3019BRESTOVAC –   Tri nogometne momčadi zavičajnih udruga požeškog kraja nastupile su na tradicionalnom humanitarnom turniru u nogometu  na igralištu „Mladosti“ u Pavlovcima u organizaciji  Udruge Komušana i prijatelja Komušine koja okuplja raseljene žitelje istoimene župe pokraj Teslića (BiH) doseljene za vrijeme Domovinskog rata u brestovački kraj.

Postignuti su slijedeći rezultati: Komušina-Rama 4:5, Komušina-Vallis aurea 2:2 i Vallis aurea-Rama 5:4. Sve susrete sudio je željko Vidović iz Požege.

Tako je pobjednik turnira momčad Vallis aurea koja okuplja Slavonce požeškog kraja, druga je Rama, te treći domaćini Komušina. Najbolji strijelac je Zdravko Novak (Rama), igrač Borislav Jukić (Vallis aurea) i golman Željko Makarun (Vallis aurea) pa je njima i momčadima pehare uručio i čestitao Tomo Vrhovac, predsjednik Općinskog vijeća Brestovca.

Pobjednička momčad je nastupila u sastavu: Željko Makarun, Zdenko Šarić, Oliver Mautner, Tomislav Peharda, Bruno Pavlović, Borislav Jukić, Josip Mikšik, Ivica Malnar, Gojko Soldo, Stipo Martinović, Marko Soldo, Ivica Flisar, Dalibor Mikić i Drago Markota, dok im je trener Petar Živković.

 Jozo Ilić u ime Udruge Komušana uručio je zahvalnice za suradnju Općinskom vijeću Brestovac, te novinarima Jelenku Topiću i Zdravku Tadiću za medijsko praćenje turnira i rada udruge, a u zabavno- glazbenom programu nastupio je Danko Franić-Cocktail.

/Foto by Marko Krstanović/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot