Prozivka igrača NK Slavije koja je ostala bez ključnih igrača

Autor: Požega Portal

Dalibor Bognar 3PLTERERNICA – Igrači NK Slavije su se nakon ljetne stanke okupili na uobičajenu prozivku pred početak pripreme za predstojeću sezonu. Kako se i naslućivalo “u nove pobjede” Slavija će morati bez nekoliko ključnih igrača što će svakako biti jedan svojevrstan problem.
Iz kluba su otišli Ivan Antunović, Tomislav Valentić, Duje Tokić, Alen Jelčić i Mario Ergotić. Valentić i Antunović karijeru će nastaviti u drugoligašu iz Sesveta, Tokić odlazi u Njemačku dok se Alen Jelčić i Mario Ergotić vraćaju u Slavonski Brod.
– Znali smo i prije da za Valentića i Antunovića postoji interes većih klubova i, koliko god je naša želja bila da ostanu, klub im nije želio praviti probleme. Neka pokušaju napredovati a mi ćemo morati ‘napraviti’ drugog Valentića, odnosno Antunovića. U klubu imamo nekoliko talentiranih juniora koji će dobiti priliku. Iz Njemačke nam se vraća i Vinko Ančurovski od kojeg se može puno očekivati. U pripremnom periodu ćemo vidjeti da li na nekoj poziciji ima većih problema pa ćemo razmotriti trebamo li možda još nekog dovesti u klub. Naš je cilj zadržati se u gornjem dijelu tablice, među 6 ili 7 klubova, i učinit ćemo sve da tako bude – rekao je nakon prozivke trener NK Slavije Dalibor Bognar.
Za one manje upućene svakako treba reći kako je Tomislav Valentić u prošloj sezoni odigrao za “Slaviju” najviše utakmica, 29, dok je Ivan Antunović također pri vrhu ljestvice kao ‘najiskorišteniji’ igrač sa 27 odigranih utakmica na kojima je postigao 10 golova čime je bio i treći strijelac kluba.
Do početka natjecanja u 3.HNL ligi(istok) “Slavija” će odigrati nekoliko pripremnih utakmica te će, kao domaćin, sudjelovati i na tradicionalnom memorijalnom turniru Stjepan Zdenko Šivo 1. i 2.kolovoza. Prva pripremna utakmica igra se u subotu u Orahovici.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: