Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Provođenje kraćeg sportskog programa u kutjevačkom Dječjem vrtiću / od 1.siječnja 2023.

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Od 1. siječnja 2023. godine Dječji vrtić Grozdić započinje s provođenjem kraćeg sportskog programa. Riječ je o programu koji je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a kojemu je cilj poticanje pravilnog rasta i razvoja djece predškolske dobi, razvoj motoričkih sposobnosti te poticanje pozitivnog odnosa prema vježbanju, sportu i zdravom načinu života.

U kraći sportski program uključene su opće pripremne vježbe za razvoj svih mišićnih skupina, vježbe za razvoj prirodnih oblika kretanja, bazični elementi atletike i gimnastike, vježbe korektivne gimnastike sa i bez rekvizita, različite igre s rekvizitima, vježbe s loptama, momčadske igre (timski sportovi) te vježbe za razvoj ritma uz primjenu udaraljki i glazbenu pratnju. Sve navedene aktivnosti organizirat će se na način da razvijaju suradnju među djecom te da pridonose razvoju njihove samostalnosti, sigurnosti i samoinicijativnosti.

Prijave za upis djece u sportski program Dječjeg vrtića Grozdić primaju se do 31. prosinca 2022. godine.

Sportski program provodit će se u prostorima Dječjeg vrtića Grozdićdva puta tjedno u trajanju od 30 do 45 minuta, a provodit će ga kineziologinja za svu zainteresiranu djecu od 3. godine života do polaska u školu.

Uz cijenu redovitog programa, roditelji djece uključene u redovni program Vrtića sportski će program plaćati dodatnih 8 eura mjesečno. U sportski se program mogu upisati i sva zainteresirana djeca koja nisu uključena u redovni vrtićki program  u Dječjem vrtiću Grozdić. Cijena sportskog programa i za njih će iznositi 8 eura mjesečno.

Prijavu za upis djeteta u sportski program Dječjeg vrtića Grozdić moguće je podnijeti poštom ili osobnim dolaskom na adresu: Dječji vrtić Grozdić, Vrtićka ulica 4, 34340 Kutjevo, a prijavnicu je moguće dobiti na upit u Dječjem vrtiću Grozdić, na web stranici vrtića (https://dvgrozdic.com/), putem e-maila (dv.grozdic@gmail.com) ili preko društvenih mreža Dječjeg vrtića Grozdić (Facebook i Instagram).

Za sve dodatne informacije vezane uz podnošenje prijave ili provođenje sportskog programa možete nam se obratiti na broj telefona: 034/255-175 (radnim danom od 8 do 14h) te na e-mail adresu: dv.grozdic@gmail.com.

Prijavnica – Sportski program DV Grozdić

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.