Provođenje kraćeg sportskog programa u kutjevačkom Dječjem vrtiću / od 1.siječnja 2023.

Autor: D.K.

Od 1. siječnja 2023. godine Dječji vrtić Grozdić započinje s provođenjem kraćeg sportskog programa. Riječ je o programu koji je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a kojemu je cilj poticanje pravilnog rasta i razvoja djece predškolske dobi, razvoj motoričkih sposobnosti te poticanje pozitivnog odnosa prema vježbanju, sportu i zdravom načinu života.

U kraći sportski program uključene su opće pripremne vježbe za razvoj svih mišićnih skupina, vježbe za razvoj prirodnih oblika kretanja, bazični elementi atletike i gimnastike, vježbe korektivne gimnastike sa i bez rekvizita, različite igre s rekvizitima, vježbe s loptama, momčadske igre (timski sportovi) te vježbe za razvoj ritma uz primjenu udaraljki i glazbenu pratnju. Sve navedene aktivnosti organizirat će se na način da razvijaju suradnju među djecom te da pridonose razvoju njihove samostalnosti, sigurnosti i samoinicijativnosti.

Prijave za upis djece u sportski program Dječjeg vrtića Grozdić primaju se do 31. prosinca 2022. godine.

Sportski program provodit će se u prostorima Dječjeg vrtića Grozdićdva puta tjedno u trajanju od 30 do 45 minuta, a provodit će ga kineziologinja za svu zainteresiranu djecu od 3. godine života do polaska u školu.

Uz cijenu redovitog programa, roditelji djece uključene u redovni program Vrtića sportski će program plaćati dodatnih 8 eura mjesečno. U sportski se program mogu upisati i sva zainteresirana djeca koja nisu uključena u redovni vrtićki program  u Dječjem vrtiću Grozdić. Cijena sportskog programa i za njih će iznositi 8 eura mjesečno.

Prijavu za upis djeteta u sportski program Dječjeg vrtića Grozdić moguće je podnijeti poštom ili osobnim dolaskom na adresu: Dječji vrtić Grozdić, Vrtićka ulica 4, 34340 Kutjevo, a prijavnicu je moguće dobiti na upit u Dječjem vrtiću Grozdić, na web stranici vrtića (https://dvgrozdic.com/), putem e-maila (dv.grozdic@gmail.com) ili preko društvenih mreža Dječjeg vrtića Grozdić (Facebook i Instagram).

Za sve dodatne informacije vezane uz podnošenje prijave ili provođenje sportskog programa možete nam se obratiti na broj telefona: 034/255-175 (radnim danom od 8 do 14h) te na e-mail adresu: dv.grozdic@gmail.com.

Prijavnica – Sportski program DV Grozdić

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek