Požega.eu

Provjerite gdje Studenac uskoro otvara još jednu prodavaonicu na požeškom području?

PRIJE 4 MJESECA
JELENKO TOPIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 4 MJESECA
JELENKO TOPIĆ

Studenac iz Omiša, kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u našoj zemlji i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, kontinuirano radi na svom širenju i razvoju. Sada imaju više od 1100 prodavaonica širom zemlje.

-Nizom uspješnih akvizicija u proteklih pet godina ušli smo na brojna nova područja, ali i učvrstili svoje pozicije i dublje se integrirali u dijelovima zemlje u kojima već postoje naše prodavaonice – poručuju iz te tvrtke.

U skladu s tim, Studenac u ljetnim mjesecima otvara i novu poslovnicu u Požegi na lokaciji Stjepana Radića 135 u Vidovcima,  te će zahvaljujući tome zaposliti pet novih djelatnika. Riječ je o objektu u kojemu se sada nalazi prodavaonica Boso.

-Raduje nas što svakim poslovnim iskorakom Studenca sugrađanima pružamo bogatiju ponudu maloprodajne usluge, ali i doprinosimo zajednici otvaranjem novih radnih mjesta – ističu nadalje te dodaju da su njihove prodavaonice Studenca svojim asortimanom prilagođene potrebama i željama lokalne sredine, a uskoro će i građani Požege moći svoju kupnju obavljati u susjedu-trgovini u kojoj mogu pronaći i sitno i bitno.

-Studenac je nedavno otvorio i prodavaonicu u obližnjoj općini Jakšić te ih u ovom trenutku u Požeško-slavonskoj županiji ima ukupno šest. Nakon otvaranja prodavaonice u Požegi taj broj će porasti na sedam, a u planu je i daljnji nastavak širenja mreže na području cijele Hrvatske, uključujući Slavoniju – ističu za pozega.eu Anja Škulje Makjanić, voditeljica korporativnih komunikacija u Studencu i Andrea Pavlović, asistentica korporativne komunikacije.

Foto: IlustracijaOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.